Sitecore-udvikler


Har du erfaring med Sitecore og elsker at levere forretningskritiske løsninger baseret på kunders behov? Er svaret et rungende ”ja”, er det ikke usandsynligt, at du netop nu er i gang med at læse din fremtidige jobbeskrivelse.

I Knowit Danmark søger vi nemlig en Sitecore-udvikler, som med sin viden og erfaring kan være med til at udvikle komplekse webløsninger og digitale services til vores kunder. Du vil blive del af et stærkt team i København, hvor du i tæt dialog med kolleger og ledelsen vil have mulighed for at påvirke beslutningerne i din daglige arbejdsgang, mens du skaber reel værdi for vores både danske og nordiske kunder.
Og vi har et fantastisk spændende projekt, vi tænker du skal være en del af!

Hvem er du?

Du er skarp til Sitecore og trives med at levere forretningskritiske løsninger med integrationer til CRM, PIM, ERP osv. Din erfaring er naturligvis afgørende, men lige så vigtigt er det, at du brænder for at levere god kode og kundeoplevelser. Det gør vi nemlig.

Du har sikkert arbejdet med forskellige Sitecore-projekter for både store og mellemstore kunder. Du er grundig og analyserende i din tilgang til udviklingsopgaver, og du kender til alle faser af arkitektur- og udviklingsarbejdet. Din solide erfaring betyder, at du fra start kan tage ansvar og tilføre al den viden, du har med dig. For det er desuden også noget, du sætter pris på: At indgå i et miljø, hvor vidensdeling og samarbejde er nøgleord.

Helt specifikt leder vi efter dig, der:

  • Har minimum to års erfaring med Sitecore-platformen
  • Har erfaring med web- og integrationsløsninger
  • Har indgående erfaring med .NET og C#
  • Er uddannet datamatiker, cand.it eller lignende
  • Taler dansk (eller norsk/svensk)

Hvem er vi?

Du bliver del af en virksomhed, der brænder for at skabe stærke oplevelser i mødet mellem brands og mennesker. Det forsøger vi at gøre hver eneste dag ved at kombinere vores strategiske evner med vores passion for teknologi og innovation. Knowit er for nyligt fusioneret med Creuna, og vi er nu godt 80 medarbejdere i København og Aarhus.
Du skal vælge os fordi du kommer på hold med dygtige kollegaer. Som inspirerer dig. Som udfordrer dig. Og som du kan grine med – også når der er travlt. For det er der indimellem.

Vi har nogle krav til dig, og derfor er det naturligvis kun fair, at du også stiller krav til os. Det er derfor vigtigt for os altid at sørge for, at:

  • Du får stor indflydelse på egne opgaver
  • Du bliver udfordret fagligt
  • Du bliver en del af vores fællesskab
  • Du får løn efter kvalifikationer og pensionsordning
  • Pensionsordning og sundhedsforsikring

Vil du vide mere?

Hvis du gerne vil høre mere er du hjerteligt velkommen til at kontakte Stine Reesen, på 5136 1946 eller stine.reesen@knowit.dk, så vil hun fortælle meget mere om stillingen, vores kunder og projekter, og hvordan vi arbejder.

Hvis du derimod ikke behøver vide mere – og det faktisk bare er begyndt at klø i fingrene efter blive vores nye Sitecore-udvikler – skal du ikke tøve med at sende din ansøgning af sted.

Gem job