IT-Sik­ker­heds­kon­su­lent søges til Koncern IT, Region Sjælland


Har du lyst til at gøre en forskel på it-sundhedsområdet? Vil du være med til at sikre at regionens medarbejdere kan give patienterne den bedst mulige hjælp og samtidig passe godt på deres data? Så er du måske vores nye kollega.

Inden for sundheds-it er der et stadigt større fokus på digitalisering af arbejdsgange og øget it-mæssig systemunderstøttelse. Samtidig er trusselsniveauet mod it-systemer generelt stigende, og det er derfor vigtigere end nogensinde at have stor fokus på it-sikkerhed.

Vi søger en kollega til vores Security Operations Center (SOC). Du skal have interesse for teknisk it-sikkerhed i en større organisation, hvor der altid er fokus på sikker håndtering af it-systemer og it-infrastruktur og dermed både medarbejder- og patientsikkerhed.

Du vil indgå i et team, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Overvåge, vedligeholde, tilpasse og udvikle regionens network detection and response system
 • Overvåge, vedligeholde, tilpasse og udvikle regionens SIEM-system
 • Overvåge og håndtere alarmer fra e-mail scanningssystemer, firewalls, antivirus mv
 • Håndtere varslinger fra Center for Cybersikkerhed, Sundhedssektorens DCIS mv
 • Koordinere samarbejdet med andre regioner, myndigheder mv
 • Udføre, deltage og følge op på tekniske kontroller (f.eks. sårbarhedsscanninger, pen-test, red team)
 • Være en del af Security Incident Response
 • Udføre forensics i forbindelse med efterforskning af it-sikkerhedshændelser
 • Deltage i it-beredskabet i samarbejde med beredskabskonsulenten/continuity manageren
 • Identificere it-sikkerhedsmæssige risici og være opdateret på trusselsbilledet
 • Etablere og fastholde operationelt risiko-overblik

Er du vores nye kollega?

Måske har du erfaring fra en lignende stilling, hvor dit daglige fokus har været på it-sikkerhed. Du har gerne en Ethical Hacker certificering, eller også er du fagligt klædt på til at opnå den. Det kan også være, at du er nyuddannet og har mod på at lære alt om overvågning, kontroller og it-sikkerhed generelt.

For stillingen gælder det, at du har den basale viden omkring større it-landskaber. Du er nysgerrig og opsøgende og du har sans for detaljen. Herudover er du frisk på at medvirke i udviklingen af teamets opgaver og være med til at udvikle og forbedre it-sikkerheden i Region Sjælland.

Vi tilbyder

En attraktiv og udviklende stilling i Region Sjællands Koncern IT, hvor du kan medvirke til at være retningsgivende, og hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Vi er omstillings- og forandringsparate som organisation. Gennem et attraktivt arbejdsmiljø og en synlig ledelse, sikrer vi vedvarende at relevante og korrekte kompetencer er til stede.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 400 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.
Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejdstid og fritid.

Ansøgningsfrist

Vi inviterer løbende til samtaler, så send din ansøgning og CV snarest og senest d. 17.1.2022.

Tiltrædelse: 01.03.2022 eller hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte funktionschef Kenneth Mogensen på telefon: 20 68 95 93.

Kontaktperson(er):

Navn: Kenneth Volmer Mogensen
Stilling: Funktionschef
Email: kvm@regionsjaelland.dk
Telefon: 20 68 95 93

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 1. december 2021

Arbejdssted

Location Ringsted