IT-me­d­ar­bej­der til Region Sjællands over­våg­nings­cen­ter


Er du struktureret og god til at bevare overblikket? Kan du samtidig holde flere bolde i luften i en til tider hektisk arbejdsdag/nat? Vil du være en del af det samlede IT beredskab, så er du måske vores nye medarbejder i Region Sjællands overvågningscenter.

Er ord som; ITIL, dokumentation, samarbejde, prioritering, ansvarlighed og kommunikation ikke fremmede for dig – så har vi stillingen til dig!

Region Sjællands overvågningscenter holder øje med hele infrastrukturen og driften i Region Sjælland - herunder også Sundhedsplatformen, som er det fælles patientjournalsystem mellem Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Overvågningscenteret er i dag bemandet af 5 medarbejdere. Vi søger endnu en medarbejder til at indgå i vagtrul 24/7.

Din arbejdsdag vil blandt andet indeholde følgende opgaver:

 • Visuel overvågning af kritiske alarmer via skærme
 • Sikkerhedsevents på infrastrukturen
 • Opfølgning på sager med en høj prioritet
 • Dispatch af sager til kollegaer og samarbejdspartnere
 • Eskalering af sager til bagvagter, nogle gange skal der specialister til at løse opgaven
 • Tilretning af overvågninger og bidrage med forslag til forbedringer
 • Eskalering af sager til leverandører, når udfordringer skal løses med dem
 • Udarbejde og vedligeholde dokumentation på systemer, aktion cards mv. for at sikre en stabil drift og hurtig udbedring af fejl
 • Være bindeled mellem onsite support og drift for at sikre en hurtig opgaveløsning for vores brugere
 • Samarbejdsopgaver med øvrige regioner i forbindelse med fejl på systemer, hvor vi har driftsansvar

Vi tilbyder …

Spændende, udfordrende og alsidige opgaver i en kompleks IT infrastruktur. I en aktiv og udviklingsorienteret IT-afdeling, hvor du bliver en del af system service teamet, der er en del af systemplatforme. Som medarbejder refererer du til en teamleder, der refererer til funktionschefen. Din fysiske placering vil være på Ringsted Sygehus.

Dine arbejdsopgaver giver dig mulighed for personlig og faglig udvikling - i et spændende og til tider hektisk job, hvor du skal servicere egne kollegaer, institutioner, sygehuse, forvaltninger og afdelinger i et kunde/leverandør forhold, hvor der er en stor grad af decentralisering af såvel ansvar som kompetencer.

Din profil

 • Uddannet IT-supporter eller relevant erfaring fra tidligere ansættelse
 • Erfaring med overvågning og supportopgaver
 • Højt fagligt engagement og gode samarbejdsevner
 • Du tager bestik af situationen og kan tilpasse dig forandringer hurtigt

Dine kvalifikationer

 • Du har gode analytiske evner og kan tænke selvstændigt, men stadig levere den gode stabile og rigtige løsning. Opfølgning, afdækning og design er ikke opgaver, der er fremmede for dig. Du er ansvarlig, god til at samarbejde, er faglig stærk og giver gerne din mening til kende. Du er skarp i både skriftlig og mundtlig kommunikation

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 400 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning.

Har du spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte teamleder, Sutharni Menan, på telefon 93 56 95 61 eller funktionschef, Glenn Sidor, på telefon 93 56 62 99.

Ansøgningsfristen er 3. januar 2022. Vi afholder ansættelsessamtaler løbende dog senest i uge 2.

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 1. december 2021

Arbejdssted

Location Ringsted