Koncern IT, Region Sjælland søger en ny kollega til vores Core Service team

Har du interesse for overvågning og evt. erfaring med SolarWinds ORION og Imprivata? Har du lyst til at gøre en forskel for sundhedspersonalet? Så er du måske vores nye kollega.

Koncern IT søger en engageret kollega til Core Service teamet, der består af 16 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi ser gerne, at du har erfaring med overvågning og/eller Imprivata-tekniker. En forudsætning er, at du har lyst til at lære nyt og sætte dig ind i de mange spændende opgaver vi har, som primært bevæger sig rundt om Microsoft-teknologier.

Inden for sundheds-it er der et større fokus på digitalisering af arbejdsgange og dermed øget it-mæssig systemunderstøttelse. Til formålet anvender Region Sjælland Imprivata, hvor formålet er at supportere klinikerne i at gøre deres hverdag nemmere.

Du kommer til at indgå i et team, hvor der er fokus på stabil drift og hvor alle arbejder på at optimere vores løsninger for at gøre hverdagen lettere for brugerne. Du får løbende mulighed for både personlig og faglig udvikling i et udfordrende job, hvor du skal servicere egne kollegaer, institutioner, sygehuse, forvaltninger og afdelinger i et kunde/leverandør forhold. Vi har stor grad af decentralisering af såvel ansvar som kompetencer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være vores overvågningssystemer Orion og Imprivata OneSign SSO. For hvert af de to systemer har vi en specialist, som du vil komme til at arbejde tæt sammen med.

Om Orion:

Vi bruger SolarWinds Orion til overvågning af infrastrukturen. Vi har blandt andet ca. 2.300 Windows servere, en del Linux maskiner og 2500 netværksenheder. Vores OC er bemandet 24/7 og tager sig af indkomne alarmer. I Core Service har vi applikationsansvaret for Orion, og vi står for opdateringer, forbedringer og automatisering. Det er en fordel, hvis du kan scripte med PowerShell.

Om Imprivata:

Vi er i gang med at udrulle Imprivata til de fleste af vores ca. 18.000 PC’er og der vil forekomme en del projektarbejde. Desuden vil der være tale om opgraderinger, vedligeholdelse og automatisering

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

 • Orion: overvågning, drift og udvikling
 • Imprivata: drift, udvikling og implementering
 • Koordineringsopgaver, hvor du sikrer overblik og prioritering af sager
 • Behandling af incidents og requests på daglig basis
 • Rådgivning og vejledning i løsningsmuligheder
 • Håndtering af henvendelser fra Support og HelpDesk samt den øvrige it-organisation
 • Dokumentation og vedligehold af vejledninger
 • Deltagelse i projekter

Vi forventer, at du:

 • Fx er uddannet datafagtekniker
 • Er stærk på Microsoft infrastruktur teknologier
 • Har lyst til at arbejde proaktivt med overvågning og evt. Solarwinds Orion
 • Har erfaring med eller nysgerrig på at arbejde med Imprivata
 • Har kendskab og rutine i arbejde med ServiceNow eller tilsvarende ITSM system
 • Har kendskab til ITIL processer
 • Trives med at arbejde med it-drift, vedligeholdelse og fejlsøgning
 • Har lyst til at opnå teknisk indsigt og forståelse for drift og udvikling også på nye områder
 • Har en struktureret tilgang til opgaveløsning, selvstændigt såvel som teambaseret
 • Har et stort drive i dit arbejde, opsøger viden på eget initiativ og er villig til at påtage dig ansvar
 • Har gode samarbejdsevner, kan håndtere mange bolde i luften og samtidig bevare roen
 • Er proaktiv og kan selv drive processerne
 • Er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt samt er i stand til at sikre løbende dialog med samarbejdspartnere - også på engelsk

Vi tilbyder

En attraktiv og udviklende stilling i Region Sjællands Koncern IT, hvor du kan medvirke til at være retningsgivende, og hvor der er mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Vi er omstillings- og forandringsparate som organisation. Gennem et attraktivt arbejdsmiljø og en synlig ledelse sikrer vi vedvarende, at relevante og korrekte kompetencer er til stede.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 400 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.
Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flekstidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejdstid og fritid.

Ansøgningsfrist

Vi inviterer løbende til samtaler, så send din ansøgning og CV snarest og senest d. 28.01.2022.

Tiltrædelse: 01.03.2022 eller hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte teamleder, Jannie Klang, på mobil: 40 10 50 42 eller funktionschef, Kenneth Mogensen, på mobil: 20 68 95 93.

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 1. december 2021

Arbejdssted

Location Ringsted