Business Ap­pli­ca­tions Con­sul­tant med pro­jekt­le­de­rer­fa­ring, Herning-området


Er du en dygtig projektleder med digital flair og interesse?
Har du masser af gode ideer, der kan digitalisere og forbedre eksisterende forretningsprocesser og IT-løsninger, og kan du omsætte disse til konkrete initiativer, der optimerer forretningen?

Virksomheden

Vores kunde er en international handels- og produktionsvirksomhed med domicil i Herning-området. Kyocera Unimerco producerer, genopsliber og sælger nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden. Som koncernfunktion håndterer Business Applications Teamet udvikling, vedligehold og support af virksomhedens IT-forretningssystemer, som benyttes af ca. 600 IT-brugere på tværs af hele koncernen. Det indebærer en meget bred kontaktflade til brugere i både Danmark, USA, Tyskland, England mv. Teamet er samtidig ansvarlig for alle IT-relaterede opgaver i organisationen inden for ERP, Masterdata, Dokumentstyring og arkivering, EDI og Commerce-løsninger, Business Intelligence, CRM samt HR-systemer.
Kyocera Unimerco er i gang med en spændende digital transformation, og SCR Rekruttering søger derfor en Business Applications Consultant, der skal bidrage til at udvikle organisationens interne forretningsprocesser i en digital retning.

Stillingen

Dit fokus bliver primært projektorienteret og tværfagligt, hvor du først skal analysere og forstå forretningens og brugernes behov og dernæst omsætte disse til konkrete løsninger, der optimerer og digitaliserer forretningen.
Du udfører dine projekter i tæt samspil med organisationen, herunder produktionsafdelinger, salgsfunktioner mv. og kommer til at inddrage din naturlige interesse og opdaterede viden om teknologi og digitalisering for at finde frem til den rette løsning. Du får samtidig et tæt samarbejde med virksomhedens erfarne .Net-udvikler, når bl.a. snitflader mod øvrige systemer mv. skal udvikles.

Dine øvrige opgaver bliver:

  • Skriftlig udarbejdelse af systemunderstøttende materiale til organisationen, herunder kravspecifikationer, procestegninger, præsentation og uddannelsesmaterialer.
  • 2nd og 3rd level supportopgaver for interne brugere i ind- og udland.

Du får ca. 20-40 rejsedage årligt, hvor du besøger Kyocera Unimercos øvrige selskaber i udlandet, f.eks. Tyskland, England, USA, Litauen mfl. Her arbejder du med koncernrelaterede såvel som lokale projekter samt uddanner brugere i optimerede IT-processer og anvendte IT-systemer, herunder Aspect 4, InfoSuite mv.

Personen

Du vil passe godt til denne stilling, hvis du:

  • Har en relevant uddannelse inden for IT og forretningsforståelse, f.eks. Business Development Engineer, cand.it (ITKO) eller lignende.
  • Har minimum 5-8 års relevant erfaring fra en lignende stilling, hvor du med gode resultater til følge har bevist, at du er dygtig til at implementere digitale løsninger i tæt samspil med forretningen.
  • Arbejder struktureret og kvalitetsbevidst og med et godt overblik for alle projektfaserne, så du sikrer en veludført implementering af dine projekter til den fastsatte deadline.
  • Har relevant erfaring fra en global produktionsvirksomhed, så du allerede har god indsigt i IT-systemer og arbejdsprocesser, som anvendes i en produktion. Dette er dog ikke et krav.
  • Har en naturlig interesse for IT og en god viden om forskellige AI-teknologier, digitale muligheder og tendenser. Hvis du samtidig kan læse kode, f.eks. Microsoft .Net eller lign., er det en fordel.
  • Behersker flydende engelsk i både skrift og tale, da du både pr. mail, telefon og ved udarbejdelse af skriftligt materiale skal kommunikere med virksomhedens selskaber i udlandet.

Virksomheden tilbyder

Kyocera Unimerco arbejder ambitiøst, engageret og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden og det gode arbejdsliv.
Der serveres sunde måltider i virksomhedens medarbejderrestaurant, og der tilbydes overskudsdeling, fitnessrum, fysioterapeut m.v. Du vil blive mødt af dygtige, humørfyldte kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.
Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af virksomhedens mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Ansøgning

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Lars Holmer på tlf. 28 10 04 18 eller mail lh@scr.dk eller Senior Rekrutteringskonsulent Klaus Bendixen på mobil 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk

Gem job