Com­mer­cial Project Manager


Vil du være en del af Lyngsoe Systems og være med til at sælge og levere løsninger der er med til at effektivisere logistiske processer indenfor lufthavne, førende E-commerce virksomheder og logistik leverandører?
Vil du være en del af vores engagerede og erfarne team og i samarbejde med dem være med til at sikre automatiserede logistik løsninger af høj kvalitet?

Hos Lyngsoe Systems har vi travlt og er derfor på udkig efter en kompetent og erfaren Commercial Project Manager til vores Controls team.

Jobbeskrivelse

Du bliver en af nøglepersonerne i salget og vedligeholdelse i forhold til en af Lyngsoes største kunder. Du brænder for at skabe relationer og yde god service. Der er tale om teknisk komplekst salg på baggrund af vores kundes specifikationer. Det sker med reference til Senior Vice President og i samarbejde med kompetente kollegaer, der hver især er specialister med høj faglig ekspertise indenfor deres felt.

Jobindhold

 • Der er tale om kombineret rolle med opgaver indenfor back-office salgsfunktion hvor forespørgsler kommer direkte fra kunden, samt deltagelse i mindre leveranceprojekter til kunden.
 • Forespørgsler skal selvstændigt i samabejde med afdeling omsættes til tilbud og udbudsbesvarelser
 • Herunder dialog internt med projektledere og udviklere i forhold til at finde den rigtige løsning og pris
 • Registrering af aktiviteter, muligheder og vedligeholdelse af pipeline via CRM

Der vil ikke være rejseaktivitet i jobbet.

Kvalifikationer

 • Du har en teknisk-/ingeniøruddannelse kombineret med en kommerciel interesse
 • Du har en baggrund som projekt leder med solid erfaring med teknisk salg
 • Du har en åben og tillidsskabende personlighed
 • Du har gode kommunikative evner
 • Du er løsningsorienteret med fokus på kundens behov
 • Du er selvstændig, struktureret og resultatorienteret
 • Du er selvkørende og i stand til at kommunikere med kunder og kolleger på alle niveauer
 • Du mestrer dansk og engelsk flydende i skrift og tale

Som person trives du med at arbejde i et projektorienteret miljø og du finder det naturligt at samarbejde både internt og eksternt. Vores ambitioner og kvalitetsniveau er høje, så du skal være målrettet og fokuseret og have et stærkt drive frem mod resultater.

Du tilbydes

Lyngsoe Systems er en koncern med 220 ansatte og med selskaber i hhv. Danmark (HQ), USA, Canada, England, Finland og Tyskland. Vi tilbyder et spændende job med store muligheder for faglig og personlig udvikling. Et inspirerende miljø hos en af verdens førende softwareudviklere og systemintegratorer af logistikløsninger til en bred vifte af komplekse logistik miljøer.

Lyngsoe Systems værdier: Initiativ, ansvar og den rette balance mellem kreativitet og kvalitet i alle løsninger. Du vil blive en del af et professionelt miljø med et stærkt teknisk og kommercielt engagement. Du vil få en unik mulighed og stor indflydelse på hverdagen.

Vi tilbyder dig en attraktiv lønpakke der matcher dine kvalifikationer samt tilbud om en sundhedsforsikring.
Send din ansøgning

Ønsker du at vide mere om stillingen eller Lyngsoe Systems kan du kontakte Senior Vice President Christian Thomsen +45 25454778 eller HR Manager Anna Larsen +45 22327232.

Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt

Anna Larsen
xan@lyngsoesystems.com
Tlf.: +45 2232 7232

Gem job

Lyngsoe Systems
Publiceret: 5 January 2022

Arbejdssted

Location Aars