Ud­bud­sko­or­di­na­tor til IT-for­hand­ler i vækst


Har du arbejdet med udbud enten som indkøber eller i salg? Har du interesse for IT? Så er COMM2IG en oplagt mulighed for dig.

Hos COMM2IG arbejder vi hver dag ihærdigt på at leve op til den tillid, kunderne viser os, når de betror os at løse deres IT-udfordringer. Vi sælger professionelle IT-løsninger og -services til det offentlige og private marked. Det har vi gjort siden 1998 og vi har altid haft for øje at få vores kunders hverdag til at fungere optimalt samt skabe værdi for kunderne.

COMM2IG er et danskejet selskab, som opererer fra tre lokationer i Danmark hhv. Aalborg, Aarhus og Kokkedal. Vi er 135 dygtige og dedikerede kolleger med et højt engagement, faglig stolthed og et godt humør i hverdagen – og så elsker vi fælles succes.

Da vi fortsat vækster og har travlt, søger vi en assistent til vores udbudsteam med base i vores lyse, moderne og venlige lokaler på hovedkontoret i Kokkedal.

Jobprofil

Som vores nye kollega, bliver du en del af vores udbudsteam. Vores udbudsforretning er i vækst og vi har brug for en kollega med et udpræget vinder-gen, sans for købmandskab og struktur. Du kommer til at holde styr på de forskellige udbud og sager og hjælpe til med at definere vinderstrategien ved at koordinere med eksperter både internt og eksternt.

Jobbet er både spændende og selvstændigt med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder. Du vil opleve en uformel og moderne arbejdsplads med en familiær kultur, hvor dine kolleger er smilende, nærværende og kompetente.

Hvem er du

Som menneske er du positiv og ansvarsbevidst – du arbejder selvstændigt og samtidig er du en god teamplayer. Du mestrer at holde mange bolde i luften på en gang uden at tabe øje for kvaliteten. Du vil vinde og har kommercielle evner, og det falder dig naturligt at arbejde struktureret.

Vi forventer også at du kender til de grundlæggende IT-teknologier, løsninger og produkter, gerne med erfaring fra tidligere i IT-branchen, som indkøber eller lignende. Derudover håber vi også at du vil bidrage aktivt til vores værdifulde fællesskab og vores gode humør.

Om os

Hos COMM2IG lægger vi vægt på et højt engagement og en stærk motivation hos den enkelte medarbejder. Derfor videreudvikler vi hele tiden vores arbejdsmiljø, så det forbliver en moderne, fleksibel og tryg arbejdsplads. Vi bor i dejlige lokaler i Kokkedal med egen kantine og badefaciliteter. Vi styrker vores sammenhold gennem fælles aktiviteter; fx har vi træningshold, personaleforening, sundheds-, massage- og frugtordning m.v.

Sådan søger du jobbet

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Markeds- og salgschef, Martin Frei på +45 53 39 40 99. Du uploader din ansøgning via formularen nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig

Gem job