Løs­nings­o­ri­en­te­ret salgs­spe­ci­a­list til Chrome En­ter­pri­se

COMM2IG er blandt landets største leverandører af infrastruktur med et komplet udvalg af it-løsninger. Vi er flere end 130 ansatte, omsætter for over 1 milliard kroner og vi bor i moderne kontorer i Kokkedal, Aarhus og Aalborg.

Hos COMM2IG tilstræber vi at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for vores mange kunder, og vi sætter en ære i at være fagligt kompetente og professionelle i vores adfærd.

I den nyoprettede stilling som salgsspecialist for Chrome Enterprise får du en unik chance for at være med til at udbrede Chrome OS og Chromebooks til Enterprise-markedet i Danmark.

COMM2IG er en førende Google-partner med stærke kompetencer inden for Chrome OS platformen, og vi har et stort fokus på at bringe fordelene ved Chrome OS ud til det danske Enterprise-marked.

Jobprofil

Som salgsspecialist får du et tæt samarbejde og en grundig oplæring af den forretningsansvarlige for Chrome Enterprise hos COMM2IG.

Vi forventer, at du har stor erfaring med at drive et løsningssalg fra A-Z i samarbejde med interne ressourcer og eksterne samarbejdspartnere. Du skal være opsøgende i forhold til at tage kontakt til nye kunder, men der bliver også lavet lead-genererende aktiviteter, som giver dig kvalificerede emner at arbejde med.

Din rolle som specialist, giver dig en bred berøringsflade på tværs af hele salgsorganisationen i COMM2IG. I samarbejde med de kundeansvarlige får du en central rolle i dialogerne med vores eksisterende kunder om Chrome Enterprise.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har stor erfaring med løsningssalg fra IT-branchen og kan dokumentere gode resultater. Erfaring med IT-systemer, softwareløsninger, SaaS applikationer og/eller OS platforme vægtes højt. Har du konkret erfaring med Google-platformen, og har du erfaring i at bygge et nyt marked op, er det et yderligere plus. 

Da Chrome Enterprise er helt nyt for de fleste, er det særdeles vigtigt, at du er en dygtig kommunikator, der kan få folk til at lytte og se nye muligheder – selv når de eksisterende vaner i IT-afdelingen udfordres.

Det er vigtigt, at du arbejder struktureret, er vedholdende og følger tingene til dørs. Derudover skal du være dygtig til at opbygge relationer. Det gælder både til leverandører, kunder og internt i COMM2IG.

Om os

Hos COMM2IG lægger vi vægt på et højt humør, engagement og en stærk motivation hos den enkelte medarbejder. Derfor videreudvikler vi hele tiden vores arbejdsmiljø, så COMM2IG forbliver en fortsat moderne, fleksibel og tryg arbejdsplads. Vi er en dynamisk virksomhed i vækst, hvor hverdagen er uformel. Vi har frokostordning, sundhedsordning, personaleforening, massage- og frugtordning, sportslige aktiviteter m.v.

Praktiske informationer

Hvis ovenstående lyder interessant, så send din ansøgning, hvor du fortæller os, hvem du er, hvorfor du søger, og hvorfor vi skal vælge lige netop dig!

Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse snarest muligt. Vi holder derfor løbende samtaler og ansætter, når vi finder den rette. Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os for yderligere information.

Har du spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte Head of Google, Per Bakhauge, +45 53 39 08 38 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job