Vi søger erfarne softwa­re­ud­vik­le­re

Vi leder efter flere erfarne og ambitiøse udviklere, der vægter sund arkitektur og kvalitet højt.

Vores kunder udvikler sig konstant, og vores opgave er at vi sammen med kunderne får fundet løsninger der matcher deres behov. I Unik koncernen, som Logicmedia er en del af, arbejder vi agilt og det betyder medbestemmelse, kompetenceudvikling og en stræben efter at få kunderne tæt på.

Vi lægger stor vægt på, at du som udvikler er stolt over det resultat du leverer og at du ikke går på kompromis med kvalitet og sund arkitektur. Du ser muligheder frem for begrænsninger, og du kan hurtigt og nemt omsætte behov til software, der hurtigt skaber værdi for vores kunder.

Du har gennem dine tidligere jobs oparbejdet en høj faglighed og har derved mellem 3-5 års erfaring med softwareudvikling. Du bidrager konstruktivt til, at teamet bliver bedre sammen og du er ikke bleg for at lære nyt eller lære fra dig.

Du er nysgerrig på hvad der rører sig teknologisk og har løbende opdateret dine kompetencer. Du evner at sætte spørgsmålstegn ved plejer og komme med alternativer.

Kvalifikationer

Vi forventer, du har en relevant længerevarende IT-uddannelse som bachelor, ingeniør, datalog eller tilsvarende. Du skal have mindst 3-5 års erhvervserfaring, meget gerne som udvikler i #C eller som frontendudvikler i Angular.

Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til flere af nedenstående områder:

  • Udvikling af store administrative applikationer
  • Domain Driven Design
  • .Net og C#
  • Angular og det omkringliggende framework
  • Unittest og kvalitetssikring
  • GIT
  • Agil udvikling (Scrum/Kanban mv.)

Vi skaber unikke softwareprodukter

I Unik koncernen udvikler vi software til mennesker, der arbejder med bolig- og ejendomsadministration. I et tæt samarbejde med vores kunder udvikler vi fleksible og resultatskabende løsninger, der sætter brugerens hverdag i centrum.

En del af vores succes handler selvfølgelig også om, at vi har vanvittigt dygtige og engagerede medarbejdere. Medbestemmelse og kompetenceudvikling står højt på vores agenda.

Bliv en del af noget unikt

Unik koncernen har kontorer på 3 lokationer, med 41 medarbejdere hos Logicmedia i Aalborg og 170 medarbejdere fordelt i Vejle og København, hvor vi alle arbejder engageret på at fastholde Uniks position, som førende virksomhed indenfor softwareudvikling til boligsektoren.

Vi har en flad organisationsstruktur. Vi vægter kvalitet, glade kunder og faglig udvikling højt. Vi har en uformel stemning, hvor det ikke kun er det faglige, der er i fokus. Vores medarbejdere skal have de rette personlige kvalifikationer for at fungere i en uformel organisation, hvor der er en stor grad af selvstændighed.

Når du søger jobbet

Vedhæft relevante eksamensbeviser og/eller certificeringer samt referencer til relevante projekter når du søger stillingen via linket her.

Vi afholder samtaler løbende, og ansætter når vi finder det rigtige match.

Gem job

Logicmedia
Publiceret: 27. januar 2022

Arbejdssted

Location Aalborg