IT-pro­jekt­le­der med stærke re­la­tio­nel­le kom­pe­ten­cer og et drive for at sikre kvalitet i op­ga­ve­løs­nin­gen


Brænder du for at skabe sammenhæng og forståelse mellem data og forretningen? Og motiveres du af at lykkes med at gøre en samfundsmæssig forskel i forhold til en grøn og bæredygtig fremtid?

Banedanmark søger en IT-projektleder til at udvikle og koordinere måden vi arbejder med HR-data på. Vi søger dig, som deler vores lyst til at finde den fede løsning, og hele tiden får tænkt forretningens behov ind. Projekterne involverer både projektledelse og idégenerering til produktudvikling, hvorfor du vil du få mulighed for at præge løsningen og udviklingsforløbet hele vejen fra start til slut.

Grundet vigtigheden og tyngden af opgaverne, vil du komme til at arbejde tæt sammen med sektionschefen, hvilket giver dig mulighed for at arbejde både dynamisk og innovativt. Denne stilling er nyoprettet, hvorfor det er en unik mulighed for at være med til at udvikle og skabe fundamentet for en fremadsynet datahåndtering og -analyse.

Sektionschef Anna Rosenkrantz de Neergaard uddyber: ”Vi står overfor en fremtid med både mulighed og villighed, til at revolutionere måden vi arbejder med HR-data i Banedanmark på. Netop derfor er denne stilling som IT-projektleder en helt særlig chance for at være med til at sikre at Banedanmark er på forkant med de nyeste løsninger.”

Du kan forvente en spændende og alsidig hverdag, med opgaver som:

 • Sikre fremdrift i IT-projekter og opgaver, som bl.a. omhandler udvikling af SAP Fiori
 • Sikre sammenhæng mellem ERP projekters tidsplan og andre lokale projekter
 • Koordinere større tværgående opgaver
 • Følge op og sikre rapportering til porteføljekontor
 • Udarbejde og udvikle analyser af HR-data, herunder direktionsrapporter
 • Understøtte sektionen med digitalisering og mere automatiserede processer
 • Levering af data til tavlestyring

Gode kommunikationsevner og interesse for at udvikle brug af HR-data

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse, gerne IT-rettet, eller anden uddannelse kombineret med en it-projektleder eller digitaliseringsbaggrund.

Derudover vægter vi følgende:

 • Du har erfaring med at drive projekter af høj kompleksitet
 • Har arbejdet med digitalisering og automatisering – gerne i en offentlig kontekst
 • Er analytisk og kan bearbejde, formidle og vejlede i brug data
 • Er stærk i Excel og gerne andre værktøjer fx Power BI eller lign.
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med SAP HCM, men ikke et krav.

Den ideelle kandidat er erfaren, ambitiøs, serviceminded og ikke mindst særdeles fagligt dygtig og motiveres af at levere skarpe dataanalyser og direktionsrapporter samt arbejde med digital udvikling inden for HR-området.

Sektionen løser ofte komplekse opgaver og har stor berøringsflade med mange interessenter. Det er derfor vigtigt, at du kan skabe overblik, skære problemstillinger til og gør teknisk fagligt stof let forståeligt. Du arbejder selvstændigt, men har stærke samarbejdsevner og trives desuden med opgaver med mange interessenter og høj kompleksitet. Vi lægger vægt på, at du er fleksibel, og trives i en dynamisk og alsidig hverdag med højt tempo.

Du vil indgå i sektionen Data & Systemsupport, som hører under området HR Personale, i Ressourcedivisionen. Arbejdsstedet ligger i vores nybyggede hovedkontor, som er placeret centralt i København. Vi har et stærkt tværfagligt arbejdsmiljø, med høj faglighed, men samtidig en uhøjtidelig omgangstone. Du kan forvente et par rejsedage om måneden til vores kontor i Ringsted lige ved Ringsted station.

Løn

Du ansættes i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen så kontakt sektionschef Anna Rosenkrantz de Neergaard via 4177 3602. Vi vurderer ansøgninger løbende, så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg jobbet her” og følger instruktionerne.

Ansøgningsfrist: 10-01-2022.

Gem job