It-sik­ker­heds­spe­ci­a­li­ster til Rigs­po­li­tiets Net­værks­sek­tion


Kan du navigere i et komplekst it-sikkerhedssetup, og vil du arbejde med unikke teknologier, som kun Rigspolitiet benytter?

Vi arbejder hver dag for at sikre stabil og sikker drift af politiets netværk og sikkerhedsløsninger. En kompleks opgave, som stiller høje krav til vores systemer, teknologier, it-sikkerhedssetup og kompetencer. Store strategiske projekter venter forude, og vi skal netop til at foretage en større LCM-udskiftning.

Vi tilbyder et spændende job med store udviklingsmuligheder. Du får,

 • muligheden for at arbejde i vores unikke og komplekse it-sikkerhedssetup med alt fra forebyggende drift og tekniske sikkerhedsanalyser til projektopgaver inden for design og implementering
 • mulighed for at tænke ud af boksen og udvikle politiets sikkerhedskompleks og samtidigt sikre, at vores it-sikkerhedsløsninger til enhver tid er up-to-date og veldokumenterede
 • mulighed for selvstændigt at drive store og komplekse projekter
 • et dynamisk og fagligt kompetent team, hvis ekspertise er efterspurgt i hele organisationen
 • stort ansvar og masser af indflydelse på fremtidige strategiske projekter
 • mange interessante samarbejdspartnere, både internt og eksternt
 • et inspirerende arbejdsmiljø, hvor tempoet er højt og næsten ingen arbejdsdage er ens
 • gunstige og gode ansættelsesvilkår

”I teamet arbejder vi med komplekse sikkerhedsløsninger og teknologier, og bidrager hver dag til at holde Danmark sikker. En unik kombination, hvis du spørger mig. Og så har vi det sjovt sammen, og får stor frihed under ansvar” – medarbejder ansat i Netværkssektionen.

Vi leder efter flere dygtige kollegaer. Vi forventer at du,

 • har minimum 3 og gerne flere års praktisk erfaring og grundlæggende viden om netværk, og om hvordan man bygger sikkerhed ind i netværket
 • er teknologisk velfunderet i IT-sikkerhed og har erfaring med at sikre stabil drift af netværk / sikkerhedsløsninger
 • har erfaring med teknisk sikkerhedsanalyse af nye projekter og kan gennemskue de sikkerhedsmæssige konsekvenser af designs
 • har et stort fagligt drive og sætter de ind i de nyeste teknologier, programmer og trusler. Evner du samtidigt at tænke nyt, kreativt og ud af boksen, vil du passe godt ind

Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring med flere af følgende produkter/teknologier: Cisco firewalls, Check Point firewalls, Citrix Netscaler, IPS / IDS, Web Application Firewall, Webproxy, Mailsikkerhed.

Om Netværkssektionen i Rigspolitiet

Vi tilbyder en central rolle i Netværkssektionen, som er en del af politiets Koncern IT. Sektionen er inddelt i flere teams, hvor dit team har det primære ansvar er at vedligeholde det centrale sikkerhedskompleks, herunder integration til eksisterende systemer samt implementering af nye systemer. Der er højt til loftet, og har du en god ide, er der rig mulighed for at forfølge den. Vi gør en dyd ud af at udvise fleksibilitet og ansvarlighed i vores arbejde og stræber altid efter de bedste løsninger. Det stiller krav til, at vi arbejder struktureret og evner at prioritere vores arbejdsopgaver skarpt.

Ansættelsesforhold

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst. Alternativt bliver du ansat på anden relevant overenskomst.

Såfremt du i forvejen er ansat som tjenestemand i politiet, kan du bevare din ansættelsesform.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Landlystvej 34, 2650 Hvidovre.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Frederiksen på 40 22 53 05 i tidsrummet 8-12 på hverdage. Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 2, 2022.

Ansøgningsfrist: 20. januar 2022.

Gem job

Rigspolitiet
Publiceret: 4. januar 2022

Arbejdssted

Location Hvidovre