Teamlead/Backendud­vik­ler til ITL Webbureau


Får du energi af at drive projekter, og er du samtidig en dygtig backendudvikler, så er der her en meget spændende mulighed.

Vores kunde ITL Webbureau står over for store nye projekter indenfor digitalisering af forsyningsbranchen. Derfor søger de dig, der vil tage ansvar for at udvikle og styre disse projekter i mål. Det vil sige, at du er med i hele processen, og får således et stort ansvar i ITL Webbureau.

Primære arbejdsopgaver

  • Ansvarlig for backendudvikling
  • Estimere tid/timeforbrug på hvert projekt
  • Kundemøder sammen med ITL Webbureaus ejer, hvor du vil stå for den tekniske del
  • Lede og fordele opgaver ifm. projekterne
  • Sætte linjen for arkitekturen

Du vil blive en del af et mindre IT-team, der udvikler løsninger for kunder i forsyningsbranchen. Du får en funktion som hands-on teamlead, og du bliver ansvarlig for at opgaverne bliver løst som aftalt. Herunder, at I som team leverer indenfor den estimerede tid, holder budgettet osv. Målet er, at der skal ansættes flere til teamet i de kommende år.

De primære teknologier er C# /.Net og JavaScript. Derudover ASP.NET og ASP.NET Core.

Om ITL Webbureau

Virksomheden har fundet en niche i markedet for automatisering og databerigelse i forsyningsbranchen. De har en flad struktur, en uhøjtidelig stemning og ikke mindst et meget spændende produkt, der sagtens kan overføres til andre brancher end forsyningsbranchen. Man kan med andre ord blive en del af en meget spændende rejse, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad der er muligt. Der er et virkelig godt sammenhold, hvor man sparrer med hinanden, hjælper hinanden og hver enkelt gør det, de er bedst til.

ITL Webbureau ligger i hjertet af Horsens, hvor de holder til i hyggelige kontorlokaler.

Kvalifikationer

  • Du har mindst 5 års relevant erfaring – gerne fra en lignende stilling
  • 5 års erfaring med C#.NET
  • Gerne projektlederefaring
  • Gerne ledelseserfaring

Om dig

Du har et højt drive, og er en meget dygtig kommunikator. Du er i stand til at gøre noget teknisk svært let forståligt, og så har du en særdeles god forretningsforståelse. Endvidere er du kendt for din struktur, dit overblik samt din evne til at lykkes med det du sætter dig for. Du er løsningsorienteret og handlekraftig.

Du kan læse mere om ITL Webbureau her: https://www.ITL.dk/

Nysgerrig?

Lyder denne stilling som noget for dig, så tøv ikke med at få trykke på ”Søg jobbet her”. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Sofie Kvisgaard, Bloom Rekruttering på ask@bloom.dk. Du er også velkommen til at ringe til mig på 27207336.

Gem job

ITL Webbureau A/S
Publiceret: 6 January 2022

Arbejdssted

Location Horsens