Fullstack-udvikler til Føniks Computer


Vil du være en del af en dynamisk arbejdsplads med korte beslutningsveje, og kan du se det spændende og motiverende i at starte en afdeling af Føniks Computer op i Aarhus?

Vores kunde Føniks Computer er i vækst. Derfor ønsker de at udvide deres softwareteam med endnu en erfaren udvikler. Du vil få en meget spændende og alsidig dagligdag i en virksomhed, der vægter høj faglighed, medarbejdere og kundeservice meget højt.

Dine primære opgaver bliver, at:

  • Udvikle, udgive og vedligeholde nye systemer
  • Videreudvikle og vedligeholde eksisterende systemer
  • Automatisere manuelle processer i virksomheden
  • Nedbryde features til mindre opgaver og estimere disse

Det er en fordel, hvis du har erfaring med følgende:

  • Analyse af systemarkitektur og er i stand til at foreslå og udføre realistiske ændringer heri
  • Opsætte infrastruktur og/eller videreudvikle på den nuværende infrastruktur

Primære teknologier:

Python, Vue.js, TypeScript, CMS, HTML, MySQL og MongoDB.

Du tilbydes

En uformel og agil arbejdsplads, der er førende på gaming, og blandt de største virksomheder indenfor salg af hardware i Danmark. Derudover har Føniks Computer store vækstplaner. Der er rigtig gode udviklingsmuligheder, både hvis målet er at stige i graderne, men også ift. at udvikle dine faglige kompetencer. Ledelsen hos Føniks Computer lytter til deres udviklere, og bruger deres viden aktivt, når der skal træffes beslutninger i dagligdagen, hvorfor du kan få stor indflydelse på valget af teknologier.

Derudover kan man som medarbejder hos Føniks Computer købe hardware til indkøbspris.

Om dig

Du har minimum 1 ½ - 2 års erfaring fra en lignende stilling og kender til principper som ”You build it, you run it”. Du har Cloud erfaring, og du forstår, hvordan et system hænger sammen. Det er vigtigt, at du arbejder struktureret, fejlsikrer og tester inden løsingen bringes til dørs. Du er villig til at lære, nysgerrig og åbensindet overfor nye måder at gøre tingene på, men også ift. at lære nye teknologier. Du taler både engelsk og dansk.

Om Føniks Computer

Virksomheden blev etableret i 1997, og har i dag et af markedets største udvalg inden for hardware, gamingudstyr, bærbare- og stationære computere. Føniks Computer henvender sig både til forbrugere og til virksomheder, og tæller man de ansatte i søstervirksomheden med, er der 72 medarbejdere ansat. Deraf 6 softwareudviklere. P.t. vil din arbejdsplads være i Aarhus N, men planen er, at det nye team skal flyttes til lokaler i Tilst.

Er du nysgerrig?

Lyder denne stilling som noget for dig, så tøv ikke med at få trykke på ”Søg jobbet her” nederst på siden. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Sofie Kvisgaard, Bloom Rekruttering på ask@bloom.dk. Du er også velkommen til at ringe til mig på 27207336.

Gem job

Bloom søger for Føniks Computer
Publiceret: 6 January 2022

Arbejdssted

Location Aarhus