Softwa­re­ud­vik­ler til in­te­gra­tion og au­to­ma­ti­se­ring


Vil du være med til at forbedre og automatisere Cryptomathics build pipeline?

Drømmer du om at arbejde med byggemiljøer, artifact management og continuous integration? Har du lyst til at implementere Docker containers, arbejde med configuration management og forskellige scripting sprog?

Så er det måske dig, vi søger til Cryptomathics QADO (Quality Assurance & Development Operations) team.

Om rollen

Du bliver en del af Cryptomathics QADO team, der sammen med de enkelte udviklingsteams arbejder på at forbedre og automatisere byggeprocesserne, så det bliver nemt at bygge og deploye software i forskellige testmiljøer. Cryptomathics software fungerer på flere platforme og er udviklet i forskellige sprog, primært Java, C# og C++.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige kolleger fra forskellige ekspertområder, og der vil være rig mulighed for sparring og faglig udvikling.

Som en del af dine arbejdsopgaver vil du være med til at hjælpe dine kolleger med at automatisere manuelle processer indenfor deployment, build pipelines og monitorering samt at skabe og forbedre værktøjer, metoder og processer på området.

Sammen med resten af QADO teamet får du mulighed for at præge og udvikle de automatiseringsprocesser, der fremadrettet skal understøtte Cryptomathics agile udviklingsprojekter.

Cryptomathic anvender bl.a. følgende værktøjer:

  • Jenkins til CI
  • Artifactory til artifact management
  • Docker
  • NuGet
  • Maven
  • Gradle
  • Ant
  • Git/Bitbucket & SVN
  • Visual Studio og IntelliJ IDEA
  • Bash/Powershell

Om dig

Du har en relevant IT-uddannelse på minimum bachelor niveau indenfor softwareudvikling.

Måske kommer du fra en stilling med lignende opgaver, eller du har arbejdet med andre dele af softwareudviklingen og har nu lyst til at prøve kræfter med dette område. QADO teamet byder både på opgaver, der kan udfordre den erfarne udvikler, og opgaver, som den mindre erfarne kan stige ind på med sparring og hjælp fra kollegerne i teamet. Det altafgørende er at du har lyst til at arbejde med integration og automatisering.

Som person er du engageret og god til at samarbejde. Du brænder for at automatisere og optimere processer, og du trives med at have en bred kontaktflade, hvor du sparrer og samarbejder på tværs af teams i et agilt miljø. Du formår at anskue et problem fra flere vinkler, at få de gode ideer men også at gennemføre dem med både udviklings- og forretningsmæssige behov for øje.

Du taler og skriver dansk og engelsk.

Om Cryptomathic

Cryptomathic har succes med at udvikle og implementere sikkerhedsløsninger til især banker og finansielle virksomheder over hele verden. Deres produkter indgår i mange forskellige sikkerhedsløsninger hos kunderne inden for områder som sikker autentificering og digitale signaturer (f.eks. netbank og juridiske dokumenter) samt nøglehåndtering (f.eks. i forbindelse med udstedelse og brug af betalingskort).

Faglig passion, hjælpsomhed og imødekommenhed er kerneværdier hos Cryptomathic. Der tages godt imod alle nye medarbejdere med et tilpasset introforløb til både projekt og virksomhed. Du tilbydes diverse goder som frokostordning, faglige grupper, massage, hjemmearbejde og fleksible arbejdstider. Virksomheden holder til i lyse, nyrenoverede lokaler i hjertet af Aarhus, og der tilbydes parkeringsplads i midtbyen.

Cryptomathic er beliggende i Aarhus C. De er ca. 55 medarbejdere i Aarhus. Virksomheden har salgskontorer i UK, USA og Tyskland, og sammenlagt er ca. 75 medarbejdere ansat i Cryptomathic.

Se mere information om Cryptomathic på www.cryptomathic.com

Kontakt gerne Dorte Pape, Senior Rekrutteringskonsulent hos Bloom på mail dp@bloom.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Da vi i Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning, dit CV og eksamensbeviser snarest muligt.

Gem job

Bloom søger for Cryptomathic
Publiceret: 6. januar 2022

Arbejdssted

Location Aarhus