Bliv censor på ud­dan­nelser inden for it-udvikling


Vi har brug for din hjælp, så vi sammen kan sikre Danmark flere digitale kompetencer – og du kan hjælpe dig selv til at få et endnu bedre arbejdsliv og karriere.

Som censor kan du udvikle dig i en ny rolle og bruge den viden, du allerede har gennem din egen uddannelse og profession. Samtidig kan du hjælpe til med at løse en samfundsmæssig udfordring, nemlig at vi har hårdt brug for flere it-kompetencer.

Du kan blive censor på fag inden for området it-udvikling, der udbydes gennem erhvervsakademierne og university colleges. Uddannelserne vi mangler censorer på, er: Datamatiker, PBA Systemudvikling, PBA Webudvikling, PBA Dataanalyse, PBA Arkitektur og PBA Økonomi og Informationsteknologi (PBA=professionsbachelor).  

Som censor skal du naturligvis læse de studerendes opgaver, vurdere deres produkter og performance for at afgive din vurdering i form af en karakter. Du skal sikre fair vilkår og sørge for et godt samarbejde med eksaminator og uddannelsesinstitutionen. Du kommer til at lære nogle nye ting, der kan komme dig til gavn i øvrigt.

Du vil få tilbudt censoropgaver typisk omkring sommerferien og årsskiftet – og du kan selv afstemme omfanget, du vil påtage dig med den tid, du kan afse. Opgaver kan være alt fra et par timer til flere dage. Alle censoropgaver bliver honoreret efter gældende takster.

Vær opmærksom på, at vi kræver aktuel tilknytning til it-professionen og at du selv har en uddannelse på niveau med de eksamener, vi skal godkende dig på.

Læs yderligere om hele censorinstitutionen på www.censorsekretariatet.dk.

Spørgsmål kan rettes til censorformand Ole Middelhede og censornæstformand Henrik Valentin Jensen på it-udvikling@censorsekretariatet.dk.

Søg via linket "Søg jobbet her" nedenfor senest d. 31.01.22.

Gem job

Censorsekretariatet
Publiceret: 7 January 2022

Arbejdssted

Location Danmark