Business Ap­plic­a­tion Spe­cial­ist hos Nordisk Film Cinemas


Film skal ses I biografen på det store lærred! Hos Nordisk Film Cinemas er vores mission konstant at udvikle og forbedre biografoplevelsen for alle filmelskere på tværs af vores 40+ biografer I Danmark, Norge og Sverige.

Som Business Application Specialist får du en vigtig rolle i at udvikle vores billetsystem, Vista. Du bruger din tilegnet ekspertviden i vores billetsystem til at bygge bro mellem forretningens arbejdsgange, behov og muligheder. Dette er en unik mulighed for at blive en del af en markedsledende biografkæde i Danmark og Norge, som hvert år byder 10 millioner gæster velkommen i vores biografer. 

Velkommen til Nordisk Film Cinemas IT 

IT-afdelingen hos Nordisk Film Cinemas har ansvaret for udvikling, drift og support af Nordisk Film Biografers IT i Danmark, Norge og Sverige, med særligt fokus på vores billetsystem og online salg af billetter gennem vores web- og appløsninger. Vi er opbygget som en projektorganisation, hvor der skelnes mellem udvikling og drift, samtidigt med at vi er inddelt i tre områder – Ticketing Solutions (vores billetsystem), Digital Channels (primært web og app) og IT Operations.

Du bliver en del af Ticketing Solutions, hvis primære ansvar er centreret omkring vores billetsystem i både Danmark, Sverige og Norge. Vi anvender samme standard billetsystem i alle vores biografer, Vista. Systemet udvikles i New Zealand og supporteres primært fra deres kontor i UK. Billetsystem er tæt integreret med en række løsninger inkl. vores web og app platforms som bruges til online billetsalg. Vista bruges både på hovedkontoret (filmoprettelse og programmering, priskonfiguration for billetter og kioskvarer, rapportering, etc.) og i vores biografer (POS salg). Der er derfor tale om vores mest kritiske driftssystem.

Ticketing Solutions er et mindre team med et stærkt sammenhold, hvor hjælpsomhed, ansvarlighed og effektivitet er nøgleværdier. Teamet består af en Senior Application Specialist og Head of Ticketing Solutions til hvem du også referer.

Primære ansvarsområder og opgaver

Som Business Application Specialist driver du forandringer omkring Vista på tværs af afdelinger og lande. Du får en konsulterende og optimerende rolle i brugen af Vista, hvor du gennem din pragmatiske tilgang identificer mangler eller forbedringer i processer med henblik på at effektivisere vores arbejdsgange.

I forlængelse heraf vil du arbejde med at dokumentér ændringer samt formidle ændringer og facilitere oplæring af dine samarbejdspartnere. Du vil være i tæt dialog med vores forretningsfunktioner i Danmark, Sverige og Norge (Booking, Concession, Salg & Marketing og Finance), og de øvrige IT-afdelinger.

Derudover vil du udarbejde og deltage i Test/QA-processer, for sikre at systemerne virker ”end to end”. Du vil være ansvarlig for egne mindre projekter og beskrive ændringsønsker og følge op på driftsager

Din profil

Du har 2-3 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med et komplekst og forretningskritisk system. Du er god til at lære fra dig og kan formidle tekniske løsninger til ikke tekniske kollegaer. Derudover motiveres du af faglige udfordringer, hvor du i kombination af dine analytiske evner og tekniske forståelse hurtigt identificer løsningsalternativer. Endvidere forventer vi, at du:

  • er forretningsorienteret og kan bygge broer mellem IT og forretningen
  • har gode skriftlige evner, med fokus på kommunikation og dokumentation af guides og best practices
  • er god til at kommunikerer på dansk og engelsk flydende (norsk er en fordel)
  • har en positiv indstilling og er humoristisk
  • Formår at følge dine opgaver helt i mål

Fagligt og teknisk er det klart en fordel, hvis du har godt kendskab til:

  • Retail systems / Point-of-Sale (POS)
  • Distribuerede systemer (Client/Server)
  • Agile udvikling

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Head of Ticketing Solutions, Per Fisker, per.fisker@nordiskfilm.com.

Ansøgningsfristen er 16/01/2022, og vi afholder samtaler løbende. Du bedes venligst benytte "Søg jobbet her"-knappen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.


Om Nordisk Film Cinemas 

Udover at Nordisk Film Cinemas driver 40+ biografer i Danmark, Norge og Sverige, driver vi også digital reklame i biograferne i Danmark og Norge, ligesom vi har online billetsalg via kino.dk og filmweb.no. Hvis du vil vide mere: www.nordiskfilm.com

Nordisk Film er den førende producent og distributør af indhold i de nordiske lande, og vores digitale forretninger omfatter GoGift og Dansk Reklame Film. Vi investerer endvidere i virksomheder inden for elektronisk spiludvikling og markedsfører PlayStation i de nordiske og baltiske lande. Vi er en del af Egmont Egmont er en fond, hvilket betyder, at vores overskud geninvesteres i virksomhederne, og hvert år går mere end 13 mio. EUR til velgørende formål, der forbedrer børns liv og støtter filmtalenter.

We bring stories to life.

Gem job

Nordisk Film Biografer A/S
Publiceret: 3 January 2022

Arbejdssted

Location Valby