Cloud In­fra­struc­tu­re Spe­ci­a­list


Har du erfaring med performanceanalyse og optimering af SQL Servere?
Trives du med at være konsulent og hjælpe de tekniske medarbejdere, der er ansat hos kunderne med troubleshooting?
Har du erfaring med Azure?

Virksomheden

Vores kunde er et BI-konsulenthus, som transformerer forretningsdata til at være deres kunders strategiske beslutningsværktøj. Dermed får systemets daglige top performance hos kunderne en afgørende rolle i kundernes hverdag.

I virksomheden er der et stærkt fagligt fællesskab og en performancekultur, som drives af god energi fra medarbejderne og et overskyggende fokus på trivsel fra ledelsens side. Dette er med til at sikre de bedste løsninger til kunderne.

Stillingen

Som Cloud Infrastructure Specialist får du en rolle som konsulent for virksomhedens kunder, men skal også hjælpe dine kollegaer internt med deres udfordringer. Du vil være med til at designe, migrere og implementere løsninger hos kunderne. Dertil vil du være med til at sætte retningen for Azure udviklingen i forretningen, ved generelt at bidrage til designet af arkitekturen og forbedringer af infrastrukturen.
I rollen skal man sikre, at systemet performer optimalt og identificere og løse performance issues. Du vil være på både større og mindre kundeopgaver, og der er mange skiftende opgaver, der skal løses i hverdagen.

Personen

Vi forventer, at du kommer med en relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring fra området f.eks. som systemadministrator. Du har erfaring med særligt SQL Server optimering.

Derudover har du en solid viden om:

  • Azure Infrastruktur
  • Automatisering
  • Performanceanalyse og optimering af SQL Servere
  • Erfaring med relevante tools til at kunne levere executions planer, indexes, partitionering og dmv’er

Det er en fordel men ikke et krav, hvis du kender til DevOps - CI/CD pipelines, IaC (Infrastructure-as-code), og Datalakes.
Vi forventer, at du efter en kortere onboarding periode i virksomheden kan gå direkte med på kundeprojekter.

Virksomheden tilbyder

Her er muligheden for at blive en del af et team, der har et godt sammenhold, og som alle gerne vil være blandt de fagligt bedste indenfor deres felt. Derfor er den faglige udvikling også i fokus for individet og for det samlede team. Du får en hverdag med meget stor grad af fleksibilitet, og hvor man viser tillid til medarbejderne.

Med en aktiv personaleforening er der også tid til sociale arrangementer, hvor kollegaerne samles til hyggeligt samvær.

Ansøgning

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte: Seniorkonsulent Kirsten Brøchner på tlf. 28 78 09 23 eller mail kvb@scr.dk.

Gem job