In­te­gra­tions­spe­ci­a­list - BizTalk og Cloud Services


Vær med til at udvikle Energinets integrationsplatform – og skabe den næste generation af integrationsløsninger i Energinet. Til vores integrationsteam søger vi en C# .Net-udvikler, der kan indgå i driften og videreudviklingen af vores integrationsplatform. Hvis du motiveres af at arbejde med data, skabe velfungerende integrationer – og ikke mindst af at have ansvar for en central platform, er du måske vores nye kollega.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Faglig dybde og indflydelse på integrationsløsninger til fremtidens systemer

Som vores nye kollega kan du se frem til et job med stor faglig dybde og ansvar, hvor du sammen med resten af integrationsteamet bidrager til at videreudvikle og vedligeholde Energinets integrationsplatform i tæt dialog med forretningen og andre udviklingsteams. Teamet er en del af Enterprise Information Management-centret, som spiller en central rolle i at understøtte transformationen af Energinet til at blive mere datadrevet. Vi er entusiastiske omkring at arbejde med data, og laver løsninger, der sætter forretning og systemer i stand til at træffe beslutninger på baggrund af data, der er transparente i behandling, oprindelse og kvalitet.

I Integrationsteamet har vi ansvar for at drifte og videreudvikle integrationsplatformen som produkt. Samtidig sikrer vi, at Energinets udviklingsteams kan benytte platformen og skabe integrationer. Vi arbejder på at gøre os klar til næste generation af Energinets integrationsplatform. Det gør vi ved at opgradere den nuværende BizTalk-løsning til BizTalk 2020, samtidig med at vi planlægger et skifte til Azure-platformen på længere sigt.

Hovedvægten ligger på udvikling af integrationer, men der er også opgaver relateret til udvikling og drift af den eksisterende BizTalk-platform. Konkrete opgaver er derfor:

  • Migrering til BizTalk 2020
  • Etablering af integrationsløsning i Azure og migrering til dette (på længere sigt)
  • Understøttelse af applikationsteams med etablering af integrationer
  • Monitorering og fejlsøgning

Som en del af integrationsteamet kommer du på forkant med teknologierne på integrationsområdet med henblik på at sikre, at vi til enhver tid har den mest optimale platform og planer for vores it-landskab. Teamet består af otte dygtige kolleger. Vi arbejder agilt, og teamet er kendetegnet ved høj grad af tillid og samarbejde – i en uformel tone.

Nyuddannet udvikler eller fullstack-integrationsudvikler

Som person er du nysgerrig, vant til at tilegne dig ny viden, og har fokus på at skabe resultater sammen med dit team. Du skal trives i en rolle, hvor du samarbejder og kommunikerer i og uden for teamet med andre udviklere.

Vi er på udkig efter en, der har en eller flere af følgende færdigheder:

  • Erfaring med C# .Net udvikling.
  • Gerne erfaring med BizTalk.
  • Gerne erfaring med Azure Integration Services eller tilsvarende cloud services.
  • Gerne erfaring med monitoringsværktøjer som Splunk, Grafana, Kibana eller lignende.
  • Gode evner indenfor analyse og fejlsøgning.

Du kan være nyuddannet med interesse for integrationer, eller du kan have erfaring med fullstack-integrationsudvikling og BizTalk. Hvis du har det rette mindset, sørger vi for, at du får den nødvendige ballast til at indgå i teamet og varetage opgaverne.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”søg jobbet her”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset baggrund til at søge jobbet. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Agile People Leader Michael Nielsen på tlf. 23 33 88 89.

Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Ansøgningsfrist: 13. januar 2022.


Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Gem job