Product Owner til In­te­gra­tion & Data Services hos TV 2


TV 2 søger en Product Owner til Operation & Service Development, hvor du vil blive en del af Integration & Data Services teamet. Teamet består af engagerede medarbejdere, der dagligt sikrer udvikling, drift, stabilitet og vedligeholdelse af backend data services til tv2.dk, vores gratis-apps og til vores TV-produktion.

TV 2 er en markant medietech-arbejdsplads i hastig udvikling. Hver dag udvikler og drifter 250 medarbejdere alt fra teknik og corporate IT til digitale produkter og platforme. Gennem en intelligent brug af data skaber vi et TV 2, der hele tiden styrker relationen til danskerne.

Vi kan tilbyde en spændende, dynamisk og kreativ arbejdsplads med et stærkt kollegialt og fagligt fællesskab. Hvis du kan bidrage med stærke relations- og planlægningskompetencer, er du måske vores nye kollega?

Om jobbet & teamet

Som Product Owner får du ansvaret for teamets dagligdag. I tæt samarbejde med teamchefen og relevante interessenter skal du sørge for, at backloggen altid er skarp og velprioriteret. Det er vigtigt, at du har evnen til at gennemskue den strategiske retning og på baggrund af den prioritere indsatsen. Derudover er det en fordel, hvis du evner at kommunikere på flere plan og har en problemløsende tilgang til samarbejde og et fokus på det tværfaglige samarbejde især mellem andre Product Owners i TV 2.

Til gengæld vil du blive mødt af et team bestående af 4 udviklere, 1 Scrum Master og en studentermedhjælper, der med både engagement og humor får løst opgaver, der spænder bredt.

Dine opgaver

  • du definerer og ejer teamets udviklingsportefølje og prioriterer aktiviteterne i tæt samarbejde med teamet og TV 2s øvrige teams
  • du giver feedback til interessenter i organisationen omkring status, så der skabes transparens i teamets fremskridt og backlog
  • du tager domæne-ejerskab for dit område, og holder dig løbende opdateret, så du er i stand til tydeligt at kommunikere ønsker og forventninger til resten af teamet og organisationen
  • du har føling med, hvornår teamet skal udfordres, og hvornår der er behov for støtte

Om dig

Du er struktureret og positiv. Du er vant til at arbejde i et digitalt miljø, hvor der stilles krav til kvalitet og solide leverancer. Du er energisk og vedholdende og formår at hjælpe dine kollegaer til at yde deres bedste i en hektisk hverdag. Du skaber god stemning, og du ved, hvornår der kræves stædighed, og hvornår de empatiske evner skal i spil for at støtte teamet i en travl hverdag. Dit mindset er at skabe gode leverancer sammen med teamet og understøtte teamets rejse i det agile univers.

Du er ansvarsbevidst i forhold til egne opgaver såvel som i forhold til teamets opgaveportefølje. Integration & Data Services har mange berøringsflader i huset, og teamets kompetencer kommer i spil i mange sammenhænge.

Din profil

Vi forestiller os, at

  • du arbejder som Product Owner i dag
  • du er vant til at arbejde i Jira eller tilsvarende værktøj
  • du har en analytisk, struktureret og inddragende tilgang, og du hjælper med at belyse løsningsmuligheder fra flere sider
  • du har erfaring med at håndtere leverandører og eksterne service-partnere, herunder erfaring med cloud og outsourcede platformsservices

Hertil ønsker vi en Product Owner, som sætter en ære i at indgå som en vigtig spiller i teamet og kommunikerer præcist og empatisk med såvel kolleger som interessenter.

Om TV 2

Du bliver mødt af en virksomhed og en kultur, der er præget af åben dialog og tværgående samarbejde. Hos TV 2 bliver du en del af en ambitiøs og teknisk stærk digital organisation, der sætter en udfordrende og sjov hverdag højt.

Hvor end du befinder dig på TV 2, vil du mærke pulsen fra et stort og dynamisk mediehus. Hvad enten det er, når du på vej til kantinen går igennem en X Factor-audition, ser de røde lamper blinke fra nyhedsstudiet, eller mødes af de gule ”breaking”-bjælker på TV2.DK.

Yderligere information

Dit primære arbejdssted er på Kvægtorvet i Odense

Vi interviewer ansøgere løbende.

Ansøgningsfrist: 16. januar 2022.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Morten Christian Lehm
Teamchef
mole@tv2.dk
Tlf.: 61931538

Gem job