Ex­pe­ri­en­ced System Ad­mi­ni­stra­tor

Installation, vedligehold og drift af flere servere - fysisk såvel som virtuelt. Passion for opretholdelse af højt sikkerhedsniveau og dokumentation. Vilje til at have stor medindflydelse og motivation for at være med til at sikre stabil og sikker drift af systemer, der har stor betydning i det digitale danske samfund. Hvis det lyder interessant, så brug et par minutter på dette opslag, det kan være dig vi søger.

Systemadministrator med stor indflydelse

Som systemadministrator hos os bliver du en del af en kultur, hvor du vil få stor indflydelse på, hvordan de enkelte opgaver skal løses og driftes. Du bliver en del af et lille team, hvor fokus er på hurtigt at levere værdi til vores interne og eksterne kunder, og hvor læring og det at eksperimentere har en naturlig plads i hverdagen.

Stor frihed, medbestemmelse og sparring er nogle af de nøgleord, der vil definere din hverdag.

Dine arbejdsopgaver med stort ansvar

Du kommer til at indgå i vores teknik-afdeling, som står for at installere, drifte og vedligeholde alt der har med servere og netværksudstyr i vores datacenter at gøre. Kunderne for teknik-afdelingen er primært interne produktteams, som udvikler software med fokus på DevOps, og som derfor er medspillere til at få deres software til at køre stabilt på servere administreret af teknikafdelingen. Jobbet indebærer derfor, at der kan være behov for at arbejde uden for normale arbejdstider efter aftale.

Dine arbejdsopgaver kommer blandt andet til at omfatte:

 • Vedligehold og installation af fysiske og virtuelle servere samt netværksudstyr
 • Overvågning af systemer
 • Sikring af sikkerhed, høj tilgængelig og god performance
 • Dokumentation og arbejde med IT-revision

Hvem er du?

Du har måske arbejdet med systemadministration i nogle år, hvor du har været med til at sikre stabil drift i et server-setup på både det virtuelle og fysiske niveau – Windows såvel som Linux.

Det vigtigste for os er, at du:

 • Brænder for det, du laver og elsker at sætte dig ind i ny teknologi, afprøve nye ting og ikke er bange for at revurdere, når tingene ikke virker
 • Ikke er bange for at ytre din mening og udviser sund fornuft i dine beslutninger
 • Er empatisk og forstår at sætte dig i brugerens sted
 • Er serviceminded og løsningsorienteret
 • Kan begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale.

Du har praktisk erfaring med server- og netværksdrift. Du har desuden erfaring med flere af følgende teknologier:

 • Windows Server / Linux Server
 • Virtualisering – eksempelvis Hyper-V, VMware eller KVM
 • Firewalls – eksempelvis Cisco/Palo Alto
 • Databaseservere – eksempelvis MSSQL/Firebird SQL
 • Backup
 • Managed netværksenheder – f.eks. switches 
 • SCCM & Patch Management

KMD som arbejdsplads

I KMD mener vi, at god kommunikation og samarbejde er nøglen til succes. Vi arbejder hårdt på at udvikle og implementere innovative løsninger, der gør en forskel for samfundet og for danske borgere. Kunden er altid i fokus i vores stræben efter at levere meningsfuldt og effektivt arbejde.

Siden 2019 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. kr. og 3000 ansatte i hele Danmark, Sverige, Norge og Polen.

Da KMD er en stor og forskelligartet organisation, kan vi tilbyde mange forskellige karrieremuligheder, og som medarbejder i KMD får du et stort netværk af dygtige kollegaer.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte udviklingschef Jais Heslegrave på hgv@kmd.dk.

Seneste frist for ansøgning er 16. januar 2022.


KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job