SAP-konsulent med fokus på CO- og PS-området


Vær med til at udvikle vores SAP-miljø og sæt dit fingeraftryk på arbejdsgangene på økonomi- og projektområdet i hele Energinet-koncernen. Som vores nye SAP CO/PS-konsulent kan du være sikker på komplekse opgaver og bredt samarbejde i en forretningsvendt rolle, hvor du i tæt dialog med forretningen har fokus på at skabe løsninger, der systemunderstøtter processerne på tværs af organisationen.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Design og konfiguration af tekniske løsninger i tæt samspil med forretningen

I jobbet får du mulighed for at arbejde med den nyeste SAP S/4 HANA-version, da vi netop har opgraderet til SAP S/4 2020. Generelt arbejder vi i teamet for at forenkle brugernes oplevelser af SAP S/4, og til dette forventer vi at gøre brug af den nye Fiori-frontend.

Du kommer til at arbejde med at vedligeholde og opsætte vores SAP S/4-system inden for controlling- og projektstyringsområdet, som har store snitflader til hinanden. Du indgår i tæt samarbejde med it-konsulenter og Product Owners for områderne. Dine arbejdsopgaver bliver at:

  • Designe og konfigurere de tekniske løsninger, der passer til forretningens behov og ønsker
  • Udarbejde funktionelle specifikationer
  • Deltage i optimeringsprojekter inden for fx rapportering og månedsafslutning
  • Udarbejde og vedligeholde dokumentation på den tekniske del af løsningen
  • Samarbejde om forbedring af brugergrænsefladen – herunder implementering af Fiori
  • Bidrage til igangværende udrulning af en ny projektløsning til alle Energinets forretningsenheder – herunder udvikling af værktøj til claim management

Du har erfaring med forretningsprocesser, der fungerer i samspil med SAP CO og PS

Du har ideelt minimum 3 års erfaring som PS-, FI- eller CO-konsulent med praktisk erfaring i at fejlsøge og konfigurere i SAP. Det er en fordel, hvis du har implementeringserfaring fra tidligere projekter samt erfaring med forretningsprocesser, der fungerer i samspil med SAP CO og SAP PS. Det er derfor også en fordel, hvis du har erfaring fra en projekttung virksomhed, hvor der er et tæt samspil mellem controlling og projektstyring.

På det personlige plan er du positiv, konstruktiv og samarbejdsorienteret. Du er en holdspiller, men kan også arbejde på egen hånd. Hertil er det vigtigt, at du kan samarbejde med både tekniske og ikke-tekniske kolleger. Vi arbejder efter agile arbejdsmetoder, så det er væsentligt at du har et agilt mindset og meget gerne erfaring med at arbejde agilt.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”Søg jobbet her”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Agile People Leader Tina Abrahamsen på tlf. +4524673730. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset baggrund til at søge jobbet. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Gem job