Cloud Solution Spe­ci­a­list til ITSecuri­ty

Du har nu muligheden for at blive en del af et topprofessionelt IT backend-team i én af branchens stærkeste IT-virksomheder. ITSecurity leverer løsninger og services i højeste kvalitet indenfor IT-outsourcing, drift og sikkerhed. Hos os, er der et stort fokus på, at kunden skal føle sig i centrum, og derfor søger vi nu handlekraftige IT-specialister, som kan være med til at løfte den øgede efterspørgsel.  

Opgaven

Som Cloud Solution Specialist skal du kunne designe, implementere og drifte både Cloud- og klassiske IT-infrastruktur løsninger, herunder rådgivning og dokumentation inden for de nyeste teknologier, som f.eks.: 

  • Microsoft 365  
  • Microsoft Azure 
  • Microsoft Intune & Endpoint Manager 
  • Microsoft Defender & Sentinel 
  • Microsoft Azure Virtual Desktop 

Hvem er du? 

Cloud Solution Specialisten er kendetegnet ved: 

  • At have overblik og kunne fastholde fokus og følge opgaverne til dørs 
  • At være selvstændig, proaktiv og særdeles kundeorienteret, med en naturlig lyst til at skabe den unikke kundeoplevelse; hver gang 
  • At være ærlig, troværdig og kunne samarbejde på alle niveauer i organisationen – og med en ægte lyst til at være en del af et team 

Du har en relevant baggrund med erfaring og en teknisk indsigt, der gør, at du kan overskue og udfordre løsningerne. Derudover føles kommunikation naturligt for dig, både i teamet og med kunden. 

Din succes er vores succes  

Noget helt særligt ved ITSecurity er, at vores værdier er gennemgribende i alt, hvad vi gør. Det kommer for eksempel til udtryk i den måde, vi arbejder sammen på og den måde, vi løser kundernes behov hver dag.  

Vores værdier er “Tillid & Nærvær”, “Ansvar & Ejerskab”, “Teamet over Individet” – og de er årsagen til at vi lykkes sammen. I hverdagen kommer værdierne konkret til udtryk ved, at vi interesserer os for hinanden og vil hinanden det bedste. Vi fejrer vores succeser sammen og hylder hinanden ved bl.a. at uddele “månedens trolde” til kolleger, der har gjort det særligt godt i teamet – vi har for eksempel en humørtrold, der bliver givet til én, som tager ansvar for, at vi alle føler os godt tilpas.  

Sidst men ikke mindst, så tilbyder vi muligheden for kontinuerlig uddannelse inden for relevante Microsoft teknologier (Microsoft-certificeringer) - dette med udgangspunkt i dine ønsker og ambitioner, kombineret med virksomhedens forretningsområder og retning. 

Hvad tilbyder ITSecurity – udover verdens bedste kolleger?  

Vi tilbyder en løn, som er konkurrencedygtig og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med. Oven i hatten får du en pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning, samt en masse spændende faglige og sociale arrangementer.  
På det mere praktiske plan, får du (selvfølgelig) din egen PC, mobiltelefon, mulighed for fleksible hjemmearbejdsdage, arbejdstøj og mm. 

Vi kan godt lide venskabelige dyster, og vi udfordrer derfor hinanden i alt lige fra Go-kart til et slag bordfodbold. Når ikke vi dyster, sætter vi pris på et godt LAN-party, god mad og faglige indspark. Vi kan lide at være sammen, og vi elsker at udvikle os sammen.  

Kan du se dig selv som en del af vores team, brænder du for at levere de bedste IT-løsninger, og kan du identificere dine egne værdier med vores? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.  

Har du spørgsmål?  

Du er meget velkommen til at ringe til Christian Thrane på 22 78 39 11. Vi har travlt, så vi vil gerne besætte stillingen snarest muligt. Vi behandler derfor ansøgninger løbende. Så tøv ikke med at søge jobbet eller ringe til Christian.  

Læs mere om os på www.itsecurity.dk samt på Facebook og LinkedIn.  

Ansøgningsfrist  

Ansættelse snarest mulig efter aftale. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Gem job