It-spe­ci­a­li­ster til at drifte og udvikle én af Danmarks største it-in­stal­la­tio­ner

Vil du arbejde i et stort it-landskab, hvor du hver dag leverer sikker og stabil drift samt digitalisering til nogle af landets bedste hospitaler? Vi er løbende på udkig efter de dygtigste it-specialister, som ønsker et meningsfyldt job med rig mulighed for at udvikle, drifte og forvalte vores driftsplatform.

Dine muligheder er mange i Region Midtjyllands it-afdeling

Vi er i It-afdelingen mere end 500 medarbejdere, hvoraf de over 100 medarbejdere i It-drift året rundt har ansvaret for at drifte og udvikle it til regionens hospitaler og andre enheder. Det kræver en masse dygtige specialister, og har du lysten til det, så skal du med på holdet.

Regionens It-drift er inddelt i 6 områder, og sammen har vi ansvaret for, at Region Midtjyllands digitale løsninger kører sikkert og stabilt.

Hos os kan du bl.a. være med til at:

  • Designe, udvikle og implementere Region Midtjyllands centrale it-infrastruktur (FIP)
  • Administrere servere, serverrum og lagrings- og backupsystemer
  • Koordinere serviceaftaler og dokumentation
  • Overvåge driften af de digitale systemer
  • Sikre at datanetværk og netværksforbindelser fungerer sikkert og stabilt
  • Sikre at alle fælles programmer, systemer og mobile enheder kører stabilt
  • Sikre stabil drift på alle produktions-, test-, og udviklingsmiljøer

Applikationer

Topmotiveres du af at sikre stabil drift af kritiske serverapplikationer, som bl.a. alarmcentralen, EKG-monitorering, intensivpatientovervågning og elektronisk patientjournal? Eller måske din motivation ligger i driften af vores Oracle og SQL-databaseplatform, herunder over 400 SQL-instanser med 1000vis af SQL-databaser? Området Applikationer rummer det hele og byder på masser af spændende og udfordrende driftsopgaver. Kontakt Jørgen Metzdorff på 2327 6588 og hør mere.

Server & Storage

Kribler det i fingrene, hvis du får lov til at rode med vores mere end 4000 primært virtualiserede servere eller se ind i 20pb storage. I Server & Storage bliver du involveret i driften af vores centrale infrastruktur, vores spritnye Tier 3 datacentre, servere, storage, backup, operativsystemer (Microsoft, Linux, Unix, Ubunto), AD, certifikater eller fil og print. Kontakt Jens S. Frederiksen på 2365 7545 og hør mere.

Netværk & Klienter

Vil du være med til at sætte nye standarder for, hvordan vi skaber it-netværksløsninger? Og være med til at sikre et sikkert og stabilt netværk med den nyeste teknologi? I Netværk er du med til at drifte og vedligeholde vores Core på tværs af Jylland, netværk på vores sygehuse, institutioner og ikke mindst vores nye SDN (ACI)-baserede datacentre. Kontakt Reidar Lænø på 4038 4598 og hør mere.

Brænder du mere for telefoni, Windows operativ system, Exchange, Mobility Device Management, videokonference, Citrix, personalisering, infrastruktur og transitions, så kan Klienter tilbyde dig en masse spændende og udfordrende opgaver. Kontakt Jens Kristensen på 3046 3757 og hør mere.

Sikkerhed & Driftsplanlægning

Befinder du dig bedst, når du skal sikre og styrke it-sikkerheden og give kompetent sparring om it-sikkerhed og tekniske løsninger? I Operationel sikkerhed kommer du bl.a. til at arbejde med sårbarhedsscanninger, antivirus, threathunting og SIEM. Kontakt Jakob Illum på 2130 5859 og hør mere.  

Har du mere styr på it-driftsovervågning og implementering af nye værktøjer? Og ser du dig selv som it-rådgiver? I Driftsplanlægning får du lov til at løse en lang række opgaver på vores overvågningsplatform baseret på Linux/Windows og scripte i Bash/Pyhton. Vi sikrer også etablering af overvågning, leverance– og servicekoordinering samt etablering og implementering af tværgående it-driftsprocesser. Kontakt Tine Ross på 4021 8794 og hør mere.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside

Du får stærke samarbejdsrelationer og sunde værdier

Vi arbejder tæt sammen, og dine samarbejdsrelationer er alle tæt på, så du vil opleve en unik nærhed i jobbet. Det gør det muligt at få den nødvendige hjælp og sparring og skabe tætte bånd til kolleger og samarbejdspartnere.

En stor del af din hverdag kommer til at gå med samarbejde og rådgivning i en dynamisk og foranderlig it-afdeling. Din fremtidige arbejdsplads har sunde værdier og samarbejdende tiltag, der vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglig kompetence.

Hvem er du?

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Du kan være nyuddannet med lyst til at lære nyt eller have stor erfaring med drift af store it-systemer. Det vigtigste for os er, at du brænder for det, du laver. Det er dit engagement og dine evner, som hjælper os med at forbedre hverdagen for de mange medarbejdere på hospitalerne og i ambulancerne.

Er du interesseret?

Har du lyst til at komme med på holdet og bruge din dygtighed i It-drift? Send os dit CV og en kort ansøgning og fortæl os, hvor du ser et match til dine kompetencer. Vi holder løbende samtaler. Inden en eventuel samtale må du forvente at skulle lave en personprofil

Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af ca. 520 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Du kan læse mere om It-afdelingen på www.it.rm.dk.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job