Software im­ple­men­te­rings­kon­su­lent


EazyProject A/S har de seneste 6 år ekspanderet salget af deres Software-as-a-Service løsning til project management, som i dag benyttes af mere end 400 kunder og over 10.000 brugere. Vi har succes, alle nøgletal peger den rigtige vej og potentialet i markedet er stort. Derfor søger vi endnu en konsulent til implementeringsteamet.

Vil du være med til at sikre god projektstyring hos vores kunder? Hos EazyProject hjælper vi vores kunder med optimal projekt- og økonomistyring, ressourceplanlægning, tidsregistrering samt ferie- og fraværsregistrering. Hos EazyProject sætter vi en ære i at skabe værdi for vores kunder, og derfor er din rolle vigtig for at engagere og ”kickstarte” både nye og eksisterende EazyProject kunder.

Dine primære arbejdsopgaver

Når salgsprocessen er afsluttet, er det din opgave at sikre, at kunden bliver onboardet og kommer godt i gang med at anvende deres EazyProject løsning. Du skal bl.a. rådgive kunden om anvendelse af EazyProject og formidle, hvordan systemet konkret kan optimere deres arbejdsprocedurer og forretningsgange. Salg overdrager kunden til dig, og du vil derefter i tæt dialog med kunden planlægge et struktureret implementeringsforløb. I et typisk implementeringsforløb tilrettelægger du og faciliterer din viden gennem online og fysiske kundeworkshops. Dine primære opgaver bliver, at:

 • Konvertere kundens behov og ønsker til opsætning og reel anvendelse af EazyProject
 • Afholde workshops online og fysiske
 • Onboarde kunder og introducere nye features
 • Change management i forhold til kundens eksisterende procedurer
 • Udvikle uddannelsesmateriale til anvendelse både online og offline
 • Sparring med EazyProject’s ledelse omkring nye tiltag og forbedringer

Der vil primært forekomme rejseaktivitet i Danmark.

Kundens anvendelse af e-learning modulerne er en vigtig del af en succesfuld rådgivning samt implementering. Du får derfor indflydelse på at videreudvikle e-learning modulerne i EazyAcademy.

Om dig

Det er essentielt, at du styrer dine projekter med fast hånd fra start til slut. Du er kundeorienteret, udadvendt, serviceminded og har en særdeles god forretningsforståelse. Du skal desuden trives med at navigere imellem mange forskellige kunder og forløb på samme tid. For at blive en succesfuld implementeringskonsulent hos EazyProject, er det vigtigt, at du er scenevant og motiveres af udadvendt kontakt med kunderne. Det er desuden en fordel, at du:

 • Har et par års erfaring som konsulent eller erfaring med implementering af software/IT-løsninger
 • Er vant til at facilitere workshops, undervise andre og lære fra dig

For hovedparten af vores kunder er EazyProject forretningskritisk software. Du kommer således i tæt dialog med flere beslutningstagere på ejer- eller C-level niveau i salgsprocessen. Et afgørende succesparameter er din evne til at forstå og perspektivere, hvordan et driftssystem som EazyProject kan understøtte kundens forretning. For den rette kandidat er der gode muligheder for at sætte et personligt præg på stillingen, som du kan udvikle til en reel forretningskonsulent-stilling.

EazyProject tilbyder

 • Stærk mulighed for faglig udvikling
 • Høj grad af indflydelse, hvor du sætter dit personlige præg på stillingen
 • En sund og stabil virksomhed i vækst
 • Fleksible arbejdsforhold, der tilgodeser familielivet
 • Frokostordning, 6 ugers ferie, pension, sundhedsforsikring, god kaffe, frihed under ansvar m.m.
 • Inspirerende og uformelt miljø, hyggelige lokaler beliggende i Roskilde centrum

Vi er en mindre virksomhed, hvor der helt bogstaveligt er kort mellem tanke og handling. Har du et kreativt mindset med gode idéer, får du rig mulighed for at sætte dit personlige præg på stillingen og arbejdet i salgsafdelingen.

Vores team

Organisatorisk bliver du en del af salgsteamet og vil referere til salgschefen. Vi er et stærkt salgsteam, som kommer til at bestå af seks Business Consultants, to implementeringskonsulenter og en salgschef. Vi har højt humør, en stærk holdånd og uformel omgangstone. 

Ansøgningsproces

Hvis du vil med ombord, så send os gerne din motiverede ansøgning og dit CV snarest muligt. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat Så jo før du søger, desto bedre er dine muligheder. Vil du vide mere om stillingen, så kan du kontakte Michael Kock fra EasySearch ApS, som står for rekrutteringen, på tel. 4278 4278 eller mko@easysearch.dk

EazyProject – et softwarehus i vækst

Hos EazyProject hjælper vi vores kunder med optimal projekt- og økonomistyring, ressourceplanlægning, tids- og ferie/fraværsregistrering samt fakturering. EazyProject blev etableret i 2002 og tæller i dag ca. 20 medarbejdere. EazyProject er allerede 5 x gazelle virksomhed og vokser med tocifrede vækstrater. Vi holder dagligt til centralt i Roskilde i hyggelige lokaler, som er en blanding af sildebensparket og New Yorker stil, med udsigt til Domkirken og Stændertorvet. Vi har et supergodt og inspirerende arbejdsmiljø præget af en ung og uformel omgangstone med masser af humor og højt humør.

Læs mere her: www.eazyproject.net.

Gem job

EasySearch ApS søger for EazyProject
Publiceret: 17. januar 2022

Arbejdssted

Location Roskilde