Build- & con­fi­gu­ra­tion manager

Du bliver ansvarlig for konfigurationsstyringen på Acadre og skal stå for udviklingen af automatiseret udrulning, konfiguration og dokumentation.

I Formpipe udvikler vi vores egne produkter – bl.a. vores ESDH-system Acadre til det offentlige Danmark samt GDPR løsningen Adoxa til hele Norden. Vi brænder for at skabe fremtidens digitale samfund med mennesket i centrum, og hver eneste dag gør vi os umage for at skabe de mest effektive, fremtidssikre og meningsfulde digitale løsninger til vores kunder. Vi er et softwarehus specialiseret i at skabe transparens og effektive arbejdsgange i komplekse, regelstyrede brancher, ikke mindst det offentlige.

Som virksomhed har vi den perfekte størrelse, synes vi selv. Vi er store nok til, at du har muligheder for at udvikle dig, og små nok til, at der er kort vej fra tanke til handling.

Stillingen

….er nyoprettet, så du har rig mulighed for selv at sætte dit præg på stillingen som build- & configuration manager på Acadre. Du skal skabe en effektiv og automatiseret håndtering af udrulning -og konfigurationsændringer af software på en sikker og struktureret måde.Vi bruger Azure Devops til Build og Release processen.

Ansvar og opgaver

Du bliver ansvarlig for konfigurationsstyringen på Acadre og skal stå for udviklingen af automatiseret udrulning, konfiguration og dokumentation.

Dine daglige opgaver kommer til at omfatte følgende:

 • At udvikle -og drive automatiseret udrulning og konfigurations ændringer af Acadre
 • At sikre at vi kan videreudvikle, flytte -og automatisk udrulle software, konfigurationer, data, integrationer, værktøjer osv. på en sikker måde
 • At vedligeholde, identificere og dokumentere konfigurationselementerne
 • At håndtere, forbedre og optimere build -og releaseprocessen,
 • sikre sammenhæng mellem configuration management processen og øvrige processer
 • foretage løbende kontrol af proces og konfigurationsdata.

Du er

Du har et godt drive og en smule ydmyghed, så du kan være en teamplayer – både med kolleger i Danmark, Sverige og Ukraine samt vore kunder i Danmark. Derudover forestiller vi os…

 • at du har en bachelorgrad/kandidatgrad inden for it
 • At du har erfaring som udvikler og med build, release -og konfigurationsstyring
 • At du har kendskab til Windows operativsystemer og infrastruktur
 • At du har erfaring i PowerShell og C#
 • At du er struktureret og analytisk i den måde, du arbejder på, og du sætter en ære i at forstå og løse komplekse udfordringer og har gode analytiske evner
 • At du både trives med processer og tør udfordre den måde, som vi agerer på
 • At du har øje for detaljen og sætter en ære i at levere kvalitet
 • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk

Du vil

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med resten af forretningsområdets arkitekter, udviklere og implementeringskonsulenter

Hos os

...får du en spændende og varieret arbejdsdag med gode muligheder for øget ansvar, i takt med at du hele tiden bliver dygtigere. Vi vægter videreuddannelse højt – men endnu mere, at du selv har indflydelse på hvor du vil bevæge dig hen.

Vi har en fri omgangstone og et rigtig godt sammenhold. Vi er en god blanding af personligheder, der både dækker de mange facetter af softwareudvikling, men også sikrer at alle på en god og inspirerende måde kan bidrage med deres forskelligheder i det daglige arbejdsliv.

Vi tilbyder en god lønpakke med pension og sundhedsforsikring, vi har et tip-top fitnessrum i kælderen og en rigtig god kantine. Vi har en aktiv medarbejderforening og laver en masse forskellige ting sammen – der er fester, biografture og selvfølgelig fredagsbar – og så har vi også massage- fysioterapi- og zoneterapiordning.

Om os

Formpipe Software A/S er del af Formpipe AB, der er noteret på børsen i Stockholm. Vi er ca. 250 medarbejdere i verden, hvoraf omkring 100 arbejder på kontoret i Ballerup. Omgangstonen er uformel, kollegaerne er søde, og der er en god balance mellem arbejde og fritid.

Yderligere information

Hovedparten af vores kunder er offentlige danske virksomheder, så du skal kunne tale og skrive dansk. ”Foreign applicants, please note that you must be fluent in both written and oral Danish in order to be considered for this position”. Endvidere er vores off-shore partner engelsktalende, så derfor skal du beherske engelsk flydende i skrift og tale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen kontakt gerne direktør Carsten Kaas på carsten.kaas@formpipe.com Send os en motiveret ansøgning samt dit CV snarest muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter den rette kandidat uafhængigt af ansøgningsfristen. Send udelukkende din ansøgning via nedenstående link.

Gem job

Formpipe Software A/S
Publiceret: 14. januar 2022

Arbejdssted

Location Ballerup