Ap­pli­ca­tion Manager


Brænder du for digital innovation? Er du struktureret med et godt overblik og øje for detaljen? Så bliv en del af vores ERP Team i Newsec.

Newsec er et Full Service Property House, som er i gang med at implementere en fælles nordisk IT-strategi, der har fokus på digital innovation.

Newsec benytter i dag UnikBolig som ERP-system. Det har vi implementeret lokalt i vores datacenter, men har en strategi om, at lægge det i Cloud. Vi har derfor brug for endnu en engageret kollega i vores ERP Team, der kan bidrage til vores fortsatte udvikling og support til forretningen.

Vi har en spændende hverdag, hvor vi arbejder for at yde en bedre service gennem større arbejdsglæde. Vi har ansvaret for, at vi arbejder optimalt på vores ERP-platform.

I denne stilling vil du vil få ansvaret for integrationer til andre systemer, hvorfor det er vigtigt, at du nemt kan sætte dig ind i nye systemer og har styr på IT-løsninger. Her vil erfaring med dataudtræk fra SQL-databaser samt programmering, være en fordel.

Dine arbejdsopgaver omfatter:

  • Supportere og tilrette IT-systemer   
  • Omsætte forretningsbehov til tekniske løsninger.
  • Lave ad hoc-udtræk fra vores MS SQL database
  • Levere høj kvalitet i din dokumentation

Om dig

Vi forestiller os, at du har 2-4 års erfaring fra en lignende stilling, og du tidligere har beskæftiget dig med håndtering af store datamængder og analyser. Uddannelsesmæssigt er du datamatiker eller lignende, dvs. en mellemlang videregående IT-uddannelse. 

Derudover lægger vi vægt på at:

  • Du arbejder struktureret og kan arbejde selvstændigt 
  • Du er imødekommende, hjælpsom, udadvendt og en holdspiller
  • Du evner at sætte dig ind i udfordringer og arbejder med en løsningsorienteret tilgang
  • Du taler og skriver både engelsk og dansk på forretningsniveau

Erfaring med UnikBolig vil være en stor fordel, men er ikke et krav. Oplæring og introduktion til UnikBolig tilbydes. 

Vil du være en del af Newsec kulturen?

I Newsec har vi et stærkt værdigrundlag, nemlig "Passion for Colleagues and Clients". Vi tror på, at glade medarbejdere giver tilfredse kunder. Vores virksomhed er drevet efter denne filosofi, og vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. 

Du bliver en del af en dynamisk organisation, hvor vi værdsætter faglighed, personligt engagement og sociale egenskaber, og hvor work-life balance opnås via gensidig fleksibilitet og samarbejde.

Vi har et inspirerende og uformelt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder både personligt og professionelt, og selvom vores hverdag i perioder kan være travl, er der også plads til sjov, og vi møder hinanden med et smil.

Attraktive medarbejdergoder

Vi har attraktive goder til vores medarbejdere, og tilbyder en arbejdsplads i fleksible rammer, hvor balance mellem arbejdsliv og privatliv er en vigtig parameter. Det betyder blandt andet, at der er mulighed for at arbejde hjemme, når arbejdsopgaverne tillader det, arbejdstiden er inklusiv frokostpause, og at vi tilbyder specielle fridage, som vi kalder "Newsec dage". 

Vi har desuden en omfattende bruttolønsordning med mange fordele, som fx massage på arbejdspladsen.

Dette er en fuldtidsstilling på 37 timer/uge inkl. frokostpause. Løn tilbydes efter kvalifikationer og kompetencer tillagt pensionsordning, sundhedssikring samt øvrige goder.

Vi glæder os til at høre fra dig

Er du nysgerrig eller bare vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Pia Sonne Rasmussen på mail: pia.sonne@newsec.dk eller på tlf. 30 23 22 76.  Vi behandler ansøgninger løbende så send gerne din ansøgning snarest via nedenstående link og senest den 15. januar 2022. 

Gem job

Newsec
Publiceret: 15. december 2021

Arbejdssted

Location Lyngby