IT-drift­skon­su­lent til Movia


For vores kunde, Trafikselskabet Movia, søger vi en engageret og kompetent kollega, der kan indgå i deres IT-team med ansvar for deres Azure tenant og onsite Microsoft baserede it-miljø.

Movia IT arbejder med rigtig mange spændende opgaver, der skal give gode services til deres passagerer i både Flex-trafikken og den almindelige offentlige transport. De har et stort og velfungerende IT-miljø, men har nu sat retning mod en migrering til Cloud – en rejse, de forventer sig rigtig meget af: Større stabilitet og fleksibilitet, mere agilitet i udvikling af nye løsninger sammen med Movias forretning, hurtigere time-to-market, samt en langt bedre styring af Cloud-ressourcer/ressourceforbrug, så de betaler det rigtige (FinOps).

Du skal hjælpe dem med at:

 • drive Movias IT-miljø on-prem og i clouden, med en portefølje på over 100 systemer – effektivt og med høj tilgængelighed, fortrolighed og integritet
 • designe, udvikle og implementere løsninger på deres Cloud-platform, så flytningen til Azure føres igennem, og være indstillet på at dele din viden
 • optimere cloudomkostninger (FinOps) og -sikkerhed (SecOps).
 • samarbejde med IT-leverandører og konsulenter, og du magter også selv at komme med gennemarbejdede løsningsforslag
 • deltage i en vagtordning med dine kollegaer

Du får en nøglerolle som driftsmedarbejder

Din primære opgave bliver at videreudvikle og drive deres Cloud-platform, hvor du kan blive en nøgleperson i deres Cloud Center of Excellence, men du kommer til at arbejde med optimering og vedligeholdelse af hele Movias it-miljø, også on-prem.

Du har et ønske om at optimere driftsprocesser og gøre en forskel. Du sætter en ære i at levere kvalitet til tiden og har lyst til at bidrage til udviklingen af den kollektive trafik.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med systemforvaltnings- og BI teams, så du både kan indgå i DevOps-teams og varetage mere klassisk drift af infrastruktur, BI og applikationer.

En IT-afdeling med en unik og kompleks portefølje af systemer

IT-afdelingen har i alt 46 medarbejdere, som arbejder med IT-projekter og BI, datasikkerhed, systemforvaltning, drift og support. Deres ansvar omfatter såvel interne som eksterne systemer som bl.a. Rejsekortet, Rejseplanen og DOT webshop, der når ud til de mange rejsende.

Din profil

Movia forestiller sig, at du:

 • har en relvant uddannelse
 • har flere års erfaring eller er nyuddannet med indgående kendskab til området
 • har erfaring med at lave gode driftsløsninger i MS Azure, automatiseringer (Infrastructur as Code, scripting og powershell), DevOps og FinOps
 • har kendskab til og gerne arbejdet med SQL
 • er metodisk, struktureret og vedholdende i tilgangen til dine opgaver
 • har kendskab til it-service management (ITIL)
 • er en god kollega, der bidrager positivt til vores gode sociale miljø

Det kan også være, at du er ekspert i at drive fysisk infrastruktur i et on-premise setup, svarende til Movias størrelse og kompleksitet, men du har også set, at Cloud er fremtiden, og vil med på udviklingsrejsen, så du også bevarer din værdi for fremtiden.

Kontaktperson

Cecilie Rosenlund
cecilie@recruit-it.dk
Mobil: +45 30 74 28 78


Movia som arbejdsplads

Som Danmarks største trafikselskab arbejder Movia for øget mobilitet på hele Sjælland gennem en sammenhængende, enkel og miljøvenlig kollektiv transport. Movia er en spændende arbejdsplads med knap 450 medarbejdere. De hylder høj faglighed, innovative og fremtidssikre løsninger, og et kollegialt fællesskab på tværs af fagligheder, områder og centre. De har en uformel omgangstone og samarbejder på tværs af organisationen om at udvikle og forbedre den kollektive trafik til gavn for kommunerne, regionerne og borgerne.

Movia lægger vægt på medarbejdernes trivsel og tilbyder gode kantineforhold, frugtordning, træningsrum, massageordning samt praktisk beliggenhed tæt på Valby Station. De arbejder systematisk med kompetenceudvikling i hele organisationen og har flextid, hvilket gør det muligt at få arbejdsliv og familieliv til at hænge godt sammen. De vil gerne sikre en sund arbejdsplads nu og i fremtiden, hvorfor der er røgfrit.

Gem job

Recruit IT ApS søger for Trafikselskabet Movia
Publiceret: 31 December 2021

Arbejdssted

Location Valby