Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Frontend-udvikler til ba­ne­bry­den­de sund­heds­løs­ning i vækst. Du kan arbejde med stor flek­si­bi­li­tet eller remote


Vi tilrettelægger arbejdet efter, hvordan det passer ind i din hverdag. Du kan arbejde fast på kontoret i København, arbejde med faste hjemmearbejdsdage eller arbejde helt remote.

Vil du være med til at udvikle moderne digitale sundhedsløsninger, der forbinder læger, sundhedspersonale og patienter online?

Så kan du blive vores næste frontend-udvikler hos Hejdoktor og få lov til at arbejde end-to-end med vores løsninger, hvor du både implementerer nye features og opdaterer eksisterende.

Arbejd tæt sammen på afstand

Selvom vi har hovedkontor i København, får du kolleger i både Sarajevo, Herning og Sønderborg. Vi er fordelt på flere lokationer, fordi vi tror på et fleksibelt arbejdsforhold gavner hele virksomheden – faktisk kan hele ansøgningsprocessen klares online. Samtidig gør vi en dyd ud af at arbejde tæt sammen, selvom der fysisk kan være langt mellem os. Du bliver en del af et team på 6 fagligt dygtige udviklere.

”Vi har et princip om, at hvis man sidder fast i noget i mere end 15 minutter, så skal man spørge sin kollega om hjælp. Vi tror på, at man lærer ved at fejle,” siger IT-chef Jonas Mosbech.

Når du starter hos os, får du en fast buddy, så du kan lære vores virksomhed at kende. Fremadrettet prioriterer vi din udvikling højt – både ved at du får mulighed for at prøve kræfter med nye opgaver som vores mobile platforme men også i form af kurser, bøger og lignende.

Implementér vores funktioner med den nyeste software

Vores digitale sundhedsløsninger er i høj kurs. Derfor har vi brug for dig til at udvikle vores online sundhedsløsninger på hejdoktor.dk, der gør det muligt at gå virtuelt til lægen. Du kommer også til at levere indhold til den bredere sundhedssektor som eksempelvis via sundhed.dk.

Du designer vores løsninger fra start til slut. Du har en føling med, hvordan brugerne oplever vores produkter, du designer løsninger, koder dem og installerer din kode, så de kommer ud live. Det gælder både nye features, ændringer i eksisterende og vedligeholdelse.

Hos os kommer du til at arbejde med:

  • ASP.NET Core
  • TypeScript
  • Xamarin Native
  • Android & iOS

Du er læringsparat og ansvarsbevidst

Der er flere indgange til rollen, og vi hører både fra dig som er erfaren eller nyuddannet med relevante studiejobs/praktikerfaringer. Selvom vi arbejder med ovenstående, er det ikke et krav at du har arbejdet med det. Vi hører også fra dig, som har arbejdet med andre stacks og teknologier. Det vigtigste for os er, at du er villig til at lære nyt. Du behøver heller ikke have erfaring både med web og/eller mobiludvikling, vi lærer dig gerne resten.

Det er et ufravigeligt krav, at du taler og skriver dansk på højt niveau, fordi størstedelen af vores kunder er dansktalende.

Med vores tillidsbaserede arbejdsfilosofi forestiller vi os, at du er selvstændig og trives under det ansvar og den fleksibilitet du får. Du er ansvarsbevidst, kan forvandle dine ideer til resultater, og nyder at leve op til forventninger.

Du er nysgerrig og opsøgende. For os er din erfaring som sagt ikke det vigtigste, vi prioriterer din udvikling, og derfor er din læringsparathed højt på vores ønskeliste.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathias André Jørgensen på 72 45 91 45.

Ansøgningsfrist er den 27. januar 2022. Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt og gerne allerede i dag via nedenstående link. Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Mathias André Jørgensen
Rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 91 45

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job