Dygtig Business Developer til Core System Business Products


Bliv en del af et stærkt fagligt miljø i Core System Business Products

Vi søger en Business Developer med viden om bank. Du vil få mulighed for at sætte dit præg på mange spændende opgaver, fra små hurtige opsætninger til store komplekse lov-sektor projekter og høj prioritets incidents.

I Core System Business Products har vi ansvaret for nyudvikling og forvaltning af det centrale Kernesystem på SDC bl.a. indenfor områderne Kunde, Gebyr, Pension, Rente, Lån og Inkasso. Du bliver en del af et arbejdsmiljø præget af åbenhed, tværfagligt fokus samt et højt fagligt niveau. Du vil blive en del af et af vores 3 DevOps-teams, der lige har startet rejsen på agil udvikling. Skal du med?

Få teamets opgaver i mål til aftalt tid, pris og kvalitet

Som business developer er du med til at drive opgaven i hele dens livsforløb evt. sammen med en projektleder, fra den første henvendelse fra kunden til den daglige drift af funktionaliteten. Vores interne og eksterne kunder stiller en række krav, som du strukturerer og bringer i udvikling, hvilket vil sige, at du både kan indgå som sparringspartner for vores kunder og i vores interne samarbejde omkring IT-løsningerne.

Du er involveret i alt fra udarbejdelse af tilbud og kontrakt med kunderne, sikre dialog med kunden om de forretningsmæssige krav, udarbejdelse af estimat i samarbejde med udvikler og tester, beskrivelse af krav i samarbejde med udviklere samt support til udviklere og testere under hele forløbet. Og sidst men ikke mindst, vil du i hele opgave-forløbet have ansvaret for at sikre at kunden føler sig velinformeret og involveret når relevant. Du kan også få til opgave at skulle udarbejde brugervejledninger og uddannelsesmateriale til bankerne.

God og tæt dialog med kunderne er en vigtig parameter for din succes, samt evnen til at gå helt ned i detaljerne omkring løsningen.

I din dagligdag vil der også være opgaver fra driften hvor kunderne melder fejl ind, her er det vigtigt at du hurtigt får udbygget en god viden til Kernesystemet for at lykkes med at give kunderne en god oplevelse, samt holder hovedet koldt og bevarer overblikket når det er ved at brænde på.

Din profil

 • Du har godt kendskab til den finansielle sektor
 • Du evner at udvikle bankforretning gennem IT
 • Du taler og skriver dansk og engelsk på forretningsniveau
 • Du har en relevant videregående uddannelse eller erfaring indenfor banksektoren
 • Du har lyst til at få indgående kendskab til SDCs Kernesystem fra et brugerperspektiv, eller måske du allerede har det fra tidligere stilling

Som person

 • Har du fokus på at balancere kvalitet med overholdelse af deadlines og budgetter
 • Er du i stand til både at lære fra dig og suge viden til dig og bidrager til at gennemføre forandringer i en positiv atmosfære
 • Samarbejder du lige så godt med vores kollegaer i Polen som i Danmark
 • Er du løsningsorienteret og god til at samarbejde og skabe relationer på tværs af organisationen
 • Trives du og tager ansvar i en uforudsigelig hverdag, med mange bolde i luften
 • Kan du dykke helt ned i detaljerne for at sikre at kvaliteten i vores system lever op til kundernes forventning

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om stillingen og Core System Business Products, er du velkommen til at tage fat i Stine S Solfeldt på stss@sdc.dk eller 30600759.

Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Ansøgningsfrist: 16. januar 2022

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 16. december 2021

Arbejdssted

Location Ballerup