Er­hvervs­sty­rel­sen søger en ambitiøs for­ret­nings­spe­ci­a­list til for­valt­nin­gen og ud­vik­lin­gen af Det Centrale Virk­som­heds­re­gi­ster (CVR)

Har du lyst til at få praktisk erfaring med forvaltning af Erhvervsstyrelsens kerneregister og registreringsløsninger? Vil du have mulighed for faglig fordybelse og samtidig arbejde bredt inden for dit fagområde, herunder med digitale processer? Så er du måske vores nye medarbejder i Team Registerforvaltning i Erhvervsstyrelsen i København.

Opgaverne i Team Registerforvaltning

Team Registerforvaltning i Erhvervsstyrelsen søger udadvendt forretningsspecialist, der har lyst til at arbejde med forvaltningen af Erhvervsstyrelsens kerneregister, registreringssystemer og distribution af virksomhedsdata. Vi har i teamet ansvaret for Det Centrale Virksomhedsregister (CVR), Register for udenlandske tjenesteydere (RUT) og en række af styrelsens registreringssystemer. Fokus er særligt på at sikre adgang til anvendelige data med høj kvalitet, ligesom vi i vores sagsbehandling, databehandling og videreudvikling af vores systemer skal sikre overholdelse af databeskyttelses- og forvaltningsretten.

Dine primære opgaver vil bestå af:

 • Besvarelse af konkrete henvendelser om registreringsforhold og de oplysninger, der er indeholdt i vores registre.
 • Oprettelse af nye brugere til Erhvervsstyrelsens datadistributionskanaler og vejledning i brugen heraf.
 • Manuelt vedligehold af datakvalitet i de pågældende registre.
 • Bidrage med forretningsviden til opgaver om vask af data.
 • Opbygning af bredt kendskab til forretningens systemer

Løsningen af opgaverne vil foregå i et knivskarpt fagligt miljø med gode kolleger, der er vant til at sparre med hinanden og samarbejde om opgaveløsningen. Du kommer også til at samarbejde med dygtige og ambitiøse kolleger fra andre fagområder i styrelsen ligesom du løbende vil være i dialog med andre myndigheder, borgere, virksomheder og professionelle rådgivere, der anvendes vores systemer og data.

Et område med fokus på høj faglighed og digitalisering

Vi tilbyder et udfordrende job i et team, der bl.a. har som mål at styrke tilliden til vores registre. Du vil komme til at arbejde med mange fagligt spændende og forskelligartede opgaver, ligesom du vil komme tæt på beslutningsprocesserne bag udformningen af lovgivningen på området. Du vil endvidere få mulighed for at præge udviklingen af området – herunder de digitale løsninger.

I Erhvervsstyrelsen har vi fokus på faglighed og giver dig gode muligheder for såvel personlig som faglig udvikling. Derudover tilbyder vi gode arbejdsvilkår, herunder flekstid, pension og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv. Det er vigtigt for os, at den enkelte medarbejder mærker fleksibiliteten i arbejdstilrettelæggelsen og muligheden for medindflydelse på, hvad man gerne vil prøve at arbejde med.

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig, men vi forventer, at du har dokumenteret erfaring med at arbejde i forretningsspecifikke IT-systemer og API’er. Derudover forventer vi, at du:

 • har stærke it-kompetencer og stor interesse for den digitale udvikling.
 • har forståelse for digitale processer og data.
 • er udviklings- og løsningsorienteret med et godt blik for at inddrage andre fagligheder i opgaveløsningen.
 • arbejder struktureret og selvstændigt, men også kan indgå i tværfaglige samarbejder.
 • har blik for detaljen, men formår at sikre helheden i opgaveløsningen 
 • kan arbejde systematisk, prioritere og tilrettelægge samt drive komplicerede (digitale) processer med tydelige resultater
 • kan formidle fagligt kompliceret stof kort og enkelt – uden at miste de faglige nuancer
 • viser engagement og initiativ, og kan levere til aftalt tid og i høj kvalitet
 • er kendetegnet ved at være organiseret og have en høj faglighed – også hvis der er ekstra fart på i en periode.

Hvis du har erfaring fra lignende jobs, er det en fordel, men det er ikke et krav.

Vores hverdag er præget af mange – ofte korte - deadlines - og vi forventer, at du kan og har lyst til at tage et stort selvstændigt ansvar. Du vil blive en del af et stærkt fagligt miljø, hvor samspillet mellem forskellige fagligheder sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen.

Om os

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 1000 medarbejdere, som arbejder på fem forskellige lokationer i landet – Langelinie, Dampfærgevej og Amagerfælledvej i København, Slotsgade i Nykøbing Falster og Ferskvandscenteret i Silkeborg. Denne stilling er placeret på Langelinie.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier, digitale løsninger og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.  

Om ansættelsen

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK og Finansministeriet med mulighed for forhandling af tillæg. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst mulig. 

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorchef Pernille Grønnemose på tlf. +45 35 29 18 91. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg jobbet her” i annoncen og følg instruktionerne. Din ansøgning, CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest søndag den 9. januar 2022.

Samtaler forventes afholdt i 2 og 3. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.  

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge.  

Gem job

Erhvervsstyrelsen
Publiceret: 11. januar 2022

Arbejdssted

Location København Ø