React udvikler til Ber­ling­ske, B.T., Week­endavis­en, Euroin­vestor og 24syv

Berlingske Media vil være førende på audio og video. Derfor søger vi en engageret og skarp React-udvikler til udvikling af audio og video på nogle af Danmarks største og vigtigste frie medier: Berlingske, B.T., Weekendavisen, Euroinvestor og 24syv. 

Du vil blive en del af det nye Audio & Video team hos Berlingske Media, hvis fremmeste opgave er at udvikle software, der støtter op om husets evne til at skabe værdi for brugeren. 

Du refererer direkte til IT-udviklingschefen for Audio & Video, som du hjælper med at sætte retningen på frontend udviklingen. Som React ekspert vil du også stå i spidsen for en transformation til React på tværs af IT’s afdelinger. 

Dine arbejdsopgaver

  • Udvikling af alle mediernes sites i React, JavaScript, CSS og HTML
  • Deltage i R&D og workshops samt have et tæt samarbejde med andre udviklere og PM’er 
  • Tæt samarbejde med UX’ere og designere for at sikre, at alle implementeringer ser ud - og opfører sig - som forventet. På tværs af devices, browsers og skærmstørrelser.
  • Udvikling og optimering af lyd og video på alle sites gennem REST API (b.la. Omny Player og JW Player). 

Din profil

Du arbejder godt i et team og har en brugerorienteret tilgang til udvikling af software. Du har en æstetisk sans, der sørger for, at alle vores løsninger ender ud i et flot og brugervenligt produkt. Og så synes du, at det er super at være i en IT-afdeling, der ønsker at gøre Berlingske Media til Danmarks førende digitale mediehus. Vi ser gerne at du har erfaring med flere af følgende teknologier: 

  • HTML, CSS/SCSS, JavaScript samt TypeScript 
  • Har en vis forståelse for Node.js

Vi tilbyder

Et ansvarsfuldt og spændende job, hvor du kommer til at udvikle de største mediesites i Danmark. Lyd og Video er stadig noget, der er i drastisk udvikling og du vil komme til at være medskaber af den udvikling, hvor der er fokus på kvalitet, hastighed og skalering. 

Henvendelse:

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Udviklingschef Denise Warncke på 60199421

Tiltrædelse:

Snarest muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 1. februar 2022

Gem job

Berlingske Media
Publiceret: 17 January 2022

Arbejdssted

Location København