Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT com­pli­an­ce-spe­ci­a­list til suc­ces­fuld GMP-virk­som­hed


Kunne du tænke dig at blive eksperten, der skaber compliance for vores IT-processer og -systemer som en del af en virksomhed, hvor det gode sammenhold og kunderne er i centrum?

”Da dette er en nyoprettet stilling, er du i høj grad med til at forme din egen rolle, ligesom du får ansvar for og det fulde ejerskab over vores IT-compliance,” siger din kommende leder.

Velkommen til Chr. Olesen Synthesis

Vi er en mindre virksomhed med 52 medarbejdere, som udvikler og fremstiller API’er (Active Pharmaceutical Ingredients) og avancerede mellemprodukter med stærkt fokus på kontrollerede substanser til medicinalindustrien. Læs mere om os her.

Du får et bredt samarbejde på tværs af virksomheden, da vi arbejder med GMP-regulerede IT-systemer i alle afdelinger. Vi bruger validerede IT-systemer til fx lagerstyring, i vores QC-laboratorie og til dokumentstyring.

Da vi løbende udvider med nye systemer, vil du også blive en del af forskellige projekter. Vores næste projekt er et nyt elektronisk etiketsystem, hvor du vil få en vigtig rolle i at gøre implementeringen til en succes. Det gør du ved både at validere systemet sammen med leverandøren samt ved at udarbejde vores procedurer for anvendelse af systemet.

Du sætter retningen for vores IT compliance-processer og -politikker

Som vores nye IT compliance-specialist er du med til at sikre, at vores GMP-regulerede IT-systemer overholder interne procedurer og eksterne krav ift. håndtering og tilgængelighed af data, sikkerhed og compliance. Dette gør du i samarbejde med eksterne IT-leverandører og dine kolleger, som bruger vores IT-systemer til daglig.

Det betyder, at du:

  • står for vores life cycle management af eksisterende IT-systemer, hvortil du sikrer IT compliance og -sikkerhed samt dataintegritet
  • udfører audit trail reviews og vedligeholder validiteten af vores eksisterende systemer
  • udarbejder og opdaterer procedurer og vejledninger for vores IT-systemer, fx SOP’er og generelle brugervejledninger
  • deltager i projekter, fx ved implementering af nye systemer, og sikrer, at vi overholder lovgivningen
  • håndterer ændringssager og afvigelser vedrørende vores IT-systemer og -projekter.

Vi tilbyder

Ud over et spændende job tilbyder vi løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring samt frokostordning.

Og så får du en masse dygtige og søde kolleger, som prioriterer at have det godt og sjovt sammen i hverdagen, ligesom vi hygger os sammen til forskellige sociale arrangementer i løbet af året.

IT-kyndig specialist med en positiv indstilling

  • Du har en relevant baggrund inden for IT.
  • Du har erfaring inden for IT-verdenen, og det er en stor fordel, hvis du har erfaring med GMP.
  • Du har kendskab til ERP-systemer samt systemer til opsamling af analyseresultater, fx Empower, samt kendskab til at arbejde med dokumentation.
  • Du er overbevisende og sikker i din formidling, ligesom du trives med en rolle, hvor du står på mål for vores IT-compliance over for kunder og myndigheder.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Er du vores nye kollega?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mette Markussen på 72 45 91 47. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link.

Vi tillader os at tage opslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om virksomheden

Chr. Olesen Synthesis A/S is owned by the Danish-based Chr. Olesen Group and the American Investment company Signet Health Care Partner. Chr. Olesen Synthesis A/S focuses on the manufacturing and sales of high-quality active pharmaceutical ingredients (API’s) to the international pharmaceutical industry. Chr. Olesen Synthesis A/S is situated at Kanalholmen 8-12, 2650 Hvidovre.

Read more at: www.cosynthesis.dk.

Kontaktperson

Mette Markussen
Senior rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 91 47

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job