Test con­sul­tant

Er du ekspert i at teste? Og har du lyst til at kvalitetssikre nye løsninger indenfor de sociale ydelsesområder i et agilt projektmiljø, så kan du meget vel være vores nye kollega.

Test kundens drifts- og kvalitetskrav

Du bliver en del af en nyoprettet projektenhed, som skal realisere vundne udbud og levere løsninger, som understøtter kundens krav.

I det daglige vil du være allokeret til et projekt. Du vil typisk sidde i et af flere projektteams bestående af forretningsspecialister, SAP-specialister og test-specialister. De enkelte teams har ansvaret for at levere et antal leverancer, som bidrager til den samlede løsning. 

Som tester er dine primære opgaver at teste leverancerne fra dit projektteam. Herunder skal du coache udviklere og forretningsspecialister i test, du skal selv specificere og udføre test, og du skal i samarbejde med testere fra de øvrige teams gennemføre test af tværgående forretningsprocesser i den samlede løsning. 

Som tester i et agilt projektmiljø kommer du til at beskæftige dig bredt med test og du skal være villig til at arbejde på tværs af traditionelle faggrænser. Du kan f.eks. også komme til at deltage i kravstilling, analyse og unittest.

Testerfaring og gerne ISTQB certificeret

Vi forventer, at du har en solid erfaring som tester, gerne fra leverance projekter, og at du har gode engelske kundskaber, da outsourcing indgår i vores projekter

Derudover er det en fordel, hvis:

  • Du er ISTQB certificeret (minimum foundation, det er en fordel hvis du er certificeret som test analyst eller technical test analyst)
  • Du har erfaring med test i forbindelse med en agil tilgang
  • Du har erfaring med test driven development/implementation 
  • Du har erfaring med SAP implementeringsprojekter (gerne PSCD og FI) alternativt erfaring fra andre ERP systemer

Du kunne p.t. sidde som tester i et større leveranceprojekt, hvor du er med til at sikre, at løsningen lever op til kundens drifts- og kvalitetskrav.

Ansvarlighed og værdiskabende 

Som person agerer du med respekt overfor såvel kunden, projektet og dine kollegaer. Du er ansvarlig og handlekraftig. Af natur er du udadvendt og i besiddelse af et godt humør. Du er selvkørende og eksekverende og formår at bringe værdi ind i projektet.

KMD som arbejdsplads

I KMD har vi fokus på god kommunikation, og samarbejde er nøglen til succes. Vi ved, at det vi gør, gør en forskel i samfundet, og vi holder vores kunder i fokus, da vi stræber efter at levere meningsfuldt og effektivt arbejde.

Da KMD er en stor og forskelligartet organisation, kan vi udnytte et stort udvalg af vækstmuligheder og teknologier og som medarbejder i KMD får man et stort netværk af dygtige kollegaer. 

Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. Kr. og 3500 ansatte i Danmark, Sverige, Norge og Polen. Blandt KMD’s datterselskaber er BanqSoft, Edlund og Charlie Tango. 

Er du nysgerrig efter at vide mere? 

Hvis du er interesseret eller gerne vil vide mere om jobbet og KMD, er du velkommen til at kontakte Bartlomiej Slawinski på mail: BTS@KMDPoland.pl.

Husk venligst at uploade dit CV sammen med ansøgningen. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende inviterer relevante kandidater til samtale og slår til, når den rette kandidat er fundet.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job