Senior Data Spe­ci­a­list – GIS og of­fent­li­ge da­ta­kil­der


Geoinfo A/S har travlt og fortsætter væksten. Derfor søger People Company for Geoinfo A/S en erfaren og skarp Senior Data Specialist til landets førende software-distributør og konsulentvirksomhed indenfor geografiske informationssystemer (GIS). Det handler om at bearbejde offentligt tilgængelige data udstillet på en GIS-platform, sammensat med kundernes egne data for at finde nye mønstre og sammenhænge med henblik på at sikre overblik, gennemskuelighed og gode beslutninger.

Geoinfo A/S er den nationale distributør i Danmark, Færøerne og på Grønland for Esri – verdensleder inden for GIS. Software fra Esri har bl.a. gjort det muligt for Johns Hopkins University og Statens Serum Institut (SSI) at levere informationer om COVID19-pandemiens udbredelse. Geoinfo A/S servicerer en meget bred kundebase af både offentlige og private kunder. Geoinfo A/S er en IT-virksomhed med fokus på software leverancer og tilhørende konsulentydelser med udgangspunkt i Esri ArcGIS platformen.

Jobbet:

Du vil blive en del af konsulentafdelingen med arbejdssted i Glostrup eller Kolding. I en hverdag fyldt med alsidige opgaver og til tider et højt tempo, er der altid plads til et godt grin. Med reference til chefen for konsulentafdelingen bliver det din opgave at have det strategiske overblik for Geoinfos aktiviteter omkring offentlige data. Du skal kende data-leverandører, teknologier og kundebehov. Du skal være på forkant med, hvor området bevæger sig hen, og planlægge indsatser på den korte og lange bane. Dette er underbygget i en god forståelse for og viden om detaljer og teknologi. Du hjælper kunderne med at få indsigt i offentligt tilgængelige data og sammenstille dem med kundens egne data, for at skabe bedre indsigt og bedre beslutningsgrundlag for kunden.

Dine væsentlige ansvarsområder og arbejdsopgaver bliver at:

 • Drive området omkring anvendelse af offentlige data i Geoinfos løsninger
 • Anvende data fra offentlige dataregistre som f.eks. OIS, Datafordeleren, Dataforsyningen, Danmarks Statistik m.fl.
 • Klargøre offentlige data til kundespecifikke løsninger
 • Arbejde med standarder og interfaces som OGC, REST og JSON
 • Arbejde med data-arkitektur og -modellering samt datamanagement
 • Arbejde med forskellige typer af analyser indenfor GIS og Business Intelligence
 • Du har mod på at arbejde med at få bragt både offentlige og egne data helt ud til den enkelte bruger

Din baggrund og kvalifikationer:

 • Du har nogen års erfaring med brug af offentlige tilgængelige data i forretningsmæssige og beslutningsmæssige sammenhænge og vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for GIS og/eller IT og vi ser gerne nogle års erfaring med Esri’s ArcGIS løsninger (især Web løsninger)
 • Du har et godt kendskab til kundernes behov og anvendelse af offentlige data i GIS løsninger, samt et godt kendskab til kundernes anvendelse af Web baserede GIS løsninger
 • Du kan indgå i salgsmæssige sammenhænge for at udbrede kendskabet til Geoinfos løsninger
 • Kendskab til andre IT-værktøjer som eksempelvis SQL, FME, PowerBI m.fl. vil være en fordel
 • Du skal trives i et miljø, hvor nogle dage er fyldt med en masse forskellige opgaver og andre kræver fordybelse i en enkelt. Desuden skal du tale og skrive dansk og engelsk
 • Som person er du udadvendt og positivt indstillet til at prøve og lære nyt, du er struktureret, overholder deadlines, er kvalitetsbevidst, er selvstartende, følger opgaverne til dørs, og så er du god til – og har lyst til - at sætte dig ind i nye programmer og systemer
 • Du er skarp, velformuleret i såvel skrift som tale og sidst, men ikke mindst, så er du en person, som sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet og undervejs i en hektisk hverdag oftest ses med et smil på læben og i højt humør.

Geoinfo tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job, hvor dit bidrag kan være med til at sætte et markant fingeraftryk på vores samfund, og hvor du får mulighed for at sætte dit præg på hverdagen
 • Et godt arbejdsmiljø - det skal være sjovt at gå på arbejde og det er det i Geoinfo, der flere år i træk er kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser i kategorien mindre IT-virksomheder af Great Place to Work
 • Du bliver en del af en handlekraftig, solid virksomhed med nogle sunde værdier og kommer til at arbejde tæt sammen med dine øvrige kollegaer, dels på hovedkontoret i Glostrup og dels i afdelingerne i Kolding og Aalborg – og fra tid til anden også kolleger/samarbejdspartnere fra andre lande. Der vil være beskeden rejseaktivitet (primært i Norden og EU, men ture til USA forekommer også, når COVID19-situationen igen tillader det)
 • Masser af spændende udfordringer af såvel faglig som personlig karakter og gode udviklings-muligheder (både internt i Danmark og internationalt i andre Esri-organisationer)
 • Ordnede forhold og lønpakke efter kvalifikationer med en god fast løn, pensionsordning med en udvidet helbredssikring, fleksordning, bonusordning og kantineordning mv.
 • Tiltrædelse snarest muligt efter aftale

Interesseret? – vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning og dit opdaterede CV til os hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jens Peter Sørensen, People Company på telefon 2146 1711 eller via mail jps@peoplecompany.dk. Du er også velkommen til at kontakte Konsulentdirektør Bent Breintoft, Geoinfo A/S på mobil 6120 8245 eller mail bentb@geoinfo.dk.

Geoinfo A/S bliver ikke orienteret om din ansøgning uden forudgående aftale.

Om Geoinfo A/S:

Geoinfo A/S er den danske distributør af verdens førende geografiske informationssystem, ArcGIS fra det amerikanske firma Esri. Geoinfo A/S leverer markedets bedste løsninger til digital transformation og effektivisering baseret på geografisk analyse, visualisering og optimering.

Geoinfo A/S er et konsulent- og softwarehus, der tilbyder software leverancer, konsulentydelser, service og support, GIS- og datastrategier, rådgivning, systemudvikling, kurser og kompetenceudvikling.

Geoinfo A/S servicerer en meget bred kundebase, som bl.a. findes inden for forsvaret, statslige styrelser, kommuner, forsyningssektoren, entreprenørselskaber, transportsektoren samt rådgivende ingeniører. Geoinfo A/S samarbejder således med mere end halvdelen af de danske kommuner, de fleste statslige styrelser og en betydelig del af forsyningsselskaberne.

Virksomheden er grundlagt i 1993 og har mere end 50 ansatte fordelt på lokationer i Glostrup, Kolding og Aalborg. Virksomheden er ejet af det norske selskab Geogroup. Læs mere om Geoinfo A/S på geoinfo.dk.

Bæredygtighed hos Geoinfo og Esri

Esri’s software, ArcGIS, bruges blandt andet til at finde løsninger på miljøproblemer, uanset om det gælder byplanlægning, rent drikkevand, global opvarmning, nye transportformer eller forbedring af infrastruktur. Globalt anvendes ArcGIS også til humanitære formål, til bevaring af biodiversitet og til bæredygtig udvikling. Det bidrager til at skabe positiv indflydelse og til at gøre en forskel i verden. I Danmark støtter Geoinfo forskellige non-profit-organisationer og NGO’er. Se mere her og på esri.com.

Gem job

People Company søger for Geoinfo A/S
Publiceret: 14. februar 2022

Arbejdssted

Location Glostrup eller Kolding