Senior PHP-udvikler


Kan du lide et agilt udviklingsmiljø? Og brænder du for at levere værdiskabende løsninger?

Vil du gerne have god balance mellem privatliv og arbejdsliv, hvor du får gode muligheder for at arbejde fleksibelt og på tidspunkter som passer dig og dine, og hvor du har mulighed for at arbejde hjemmefra/delvist remote 3 dage om ugen? Så læs videre….

Vi er i vækst og derfor søger vi en ny Senior PHP/Drupal Udvikler. Hos os kan du være med til at præge din egen stilling og du vil få masser af spændende udfordringer, hvor nysgerrighed, udvikling og sparring bliver en stor del af hverdagen og hvor din viden og kompetencer bliver en vigtig del af holdets succes.

Hvem er vi?

Bellcom er en konsulentvirksomhed, som har rødder tilbage til 1998 og vi har fra starten fokuseret og baseret vores virke på Open Source software. Vores primære forretningsområder omhandler udvikling, hosting og support og vi er en sund virksomhed i fremdrift og vækst.

Vi udvikler digitale løsninger til web, mobil og back-end systemer. Vi hoster og drifter selv løsningerne i vores eget servercenter og vi er ISAE3000 certificeret.

Størstedelen af vores kunder er kommuner og vi er dybt involveret i kommunernes fælles samarbejde og er engageret som leverandør i organiserede fællesskaber. Herudover har vi en lang række af spændende og faste kunder i Danmark fra de største virksomheder til mindre organisationer på tværs af brancher.

Vi har en flad og uformel organisation hvor der er plads til forskellighed og hvor der udvises respekt for hinanden, vores kunder og vores samarbejdspartnere. Gode idéer er velkomne og her er sjældent langt fra tanke til handling. Du får en række dygtige og engagerede kollegaer og et hyggeligt arbejdsmiljø præget af høj faglighed, innovativ tankegang og et godt sammenhold, hvor der også er plads til grin og jokes, og hvor der løbende laves sjove og spændende events.

Vi har kontor i Kolding, hvor du bliver en del af et team bestående af 10 personer. Vi har endvidere et søsterselskab i Estland som vi samarbejder med.

Hvad kommer du til at arbejde med?

Arbejdsopgaverne vil hovedsageligt være udvikling på Drupal-platformen.

Du vil indgå i projekter, hvor opgaverne kan spænde fra alt imellem konkret moduludvikling og nye funktioner, til migrering af indhold og tilpasning af eksisterende moduler. Du vil også arbejde med systemarkitektur i komplekse webbaserede løsninger.

Vores projekter foregår i agile udviklingsforløb og består typisk af et miks af responsiv front end, avancerede integrationer, ”bug-fixing”, estimering og arkitektur af ”high performance” på web og mobilplatforme. Vi arbejder med teknologier som: Apache, puppet, nginx, mysql, docker, elasticsearch, logstash, bind, ssh, varnish, exim, postfix m. fl.

Hvad kigger vi efter?

 • Du er en erfaren PHP/Drupal Udvikler med minimum 5 års relevant erhvervserfaring og du har allerede udviklet en række løsninger
 • Det foretrækkes at du har erfaring med at arbejde i Drupal eller har lysten til at blive oplært i Drupal platformen
 • Du er rutineret i at arbejde med CMS-platforme, der er baseret på PHP, JavaScript og HTML/CSS som f.eks. Drupal eller Symphony
 • Du har praktisk erfaring med git og versionsstyring
 • Du har kendskab til agile projektstyringsværktøjer såsom Jira og Scrumdo
 • Du er veldreven i at benytte Open Source teknologier og er vant til at holde dig opdateret
 • Du ønsker at lære nyt og trives i et miljø, hvor webudvikling er omdrejningspunktet
 • Ligeledes er det et plus hvis du har arbejdet med automatiserede testværktøjer og kvalitetssikring

Din personlighed

Som person er du løsningsorienteret og sætter en ære i at levere til tiden. Du elsker teknologi, både den nuværende og morgendagens og er konstant på jagt efter optimale måder at løse til tider komplekse udfordringer på. Du er selvkørende og kan levere resultater, men det er vigtigt, at du også trives med at være en del af et team og indgå i et samarbejde.

Du behersker dansk i skrift og tale og kan kommunikere ubesværet på engelsk både skriftligt og mundtligt.

Som person er du:

 • God til at strukturere dit arbejde
 • God forståelse for kundernes behov
 • God til at samarbejde med kolleger og kunder
 • Ambitiøs, ansvarsbevidst og deadline orienteret – du får opgaven gjort færdig og kommer i mål.
 • Har godt humør

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi kan tilbyde en arbejdsplads, der er lille nok til, at du får masser af indflydelse, men i et miljø der er stort nok til, at du får mulighed for at udnytte dine kompetencer fuldt ud.

Lønnen fastsættes efter dine kvalifikationer, uddannelse og erfaring. Du får alle arbejdsredskaber stillet til rådighed og de tilknyttede medarbejdergoder såsom pension-, telefon-, frokost- , bredbånd- og massageordning. Vi gør desuden meget for din læring og faglige udvikling.

Sådan ansøger du:

Ansøgning, CV, link til din github konto (hvis du har en) mv. sendes til HR & Administrationsansvarlig Hanne Grave via e-mail: hg@bellcom.dk.  Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Hanne Grave på tlf.: 70 26 00 85.

Der vil i forbindelse med ansættelsessamtalerne blive brugt test. Forud for ansættelsen vil der blive indhentet straffeattest og referencer.

Vi holder løbende samtaler som ansøgningerne kommer ind, og vi slår til, når den rigtige kandidat er fundet, så hold dig endelig ikke tilbage med at søge med det samme. Seneste ansøgningsfrist: 20. februar 2022.

Gem job

Bellcom Udvikling ApS
Publiceret: 28. januar 2022

Arbejdssted

Location Kolding