It-sik­ker­heds­spe­ci­a­list til en af Danmarks bedste banker


Recruit IT søger på vegne af Ringkjøbing Landbobank en it-sikkerhedsspecialist.

Har du interesse for it-sikkerhed og risikostyring, og brænder du for at holde kritisk infrastruktur sikker, så er det dig, vi søger som it-sikkerhedsspecialist til vores kunde Ringkjøbing Landbobank.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling som it-sikkerhedsspecialist i Ringkjøbing Landbobanks it-afdeling med direkte reference til it-direktøren.

Ringkjøbing Landbobank arbejder målrettet med it- og informationssikkerhed, og du skal, sammen med dine kommende kollegaer i it-afdelingen, vejlede ledelse og medarbejdere om risikostyring og -håndtering.

Risikovurdering og konsekvensanalyse – fra idé til løsning

Ringkjøbing Landbobank har et stærkt ønske om have et strategisk fokus på løbende at tilpasse informationssikkerheden overfor aktuelle risici og trusler.

Du forventes derfor at være med til at foretage risikovurderinger, konsekvensanalyser og evaluere trusselsbilledet i forhold til Ringkjøbing Landbobanks øvrige afdelinger, kritiske processer, systemer og infrastruktur. Som en del af bankens sikkerhedshåndtering, vil du derudover være med til at sikre, at relevante foranstaltninger bliver implementeret til håndtering af de identificerede risici.

Du kommer til at have berøring med en række spændende forretnings- og teknologiprojekter, som har strategisk betydning for bankens målsætninger.
Dit ansvar bliver at sikre, at risikostyring tænkes ind i alle aspekter fra forretningsidé til løsning.

Du kan bl.a. forvente at skulle bidrage med:

 • Omlægning af nuværende it-sikkerhedsdokumentation til iso standard
 • Udarbejdelse, gennemførelse og forankring af risikovurderinger for kritiske processer, systemer og infrastruktur
 • Udarbejdelse og implementering af politikker, retningslinjer og processer
 • Ledelsesrapportering
 • Løbende vedligeholdelse af risikokatalog
 • Assistance og rådgivning til kollegaer i hele organisationen omkring risikohåndteringsanbefalinger og handlingsplaner
 • Træning af og kommunikation til kollegaer

Du får et job i et spændende, udfordrende og uformelt miljø. Der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Du kommer til at arbejde på bankens hovedkontor i Ringkøbing.

Empati og en pragmatisk tilgang til løsning af opgaver

Fællesnævneren for alle dine opgaver er, at du skal være i stand til at udvikle og udfordre organisationens tilgang til risikostyring. Det kræver en god blanding af politisk forståelse, empati og gennemslagskraft, men også opbygning af et indgående kendskab til bankens forretning og evne til pragmatisk at finde det rette sikkerhedsniveau. Den stærke forståelse af banken får du med en god portion nysgerrighed og sparring med dine kollegaer.

Du vil få en bred berøringsflade med hele organisationen, hvorfor det er væsentligt, at du er stærk til at formidle dine budskaber mundtligt såvel som skriftligt. Derudover formår du at samarbejde og skabe netværk på tværs af en organisation med mange fagligheder.

Som person er du struktureret, pragmatisk og resultatorienteret. Du trives med komplekse opgaver, som kræver vedholdenhed og diplomati. Du besidder en høj grad af integritet, og du tager ansvar for egne opgaver og beslutninger.

Vi forstiller os, at du har:

 • Gerne erfaring med området, men du kan også være nyuddannet
 • Interesse for sikkerhed og risikostyring
 • Viden om risikostyring, herunder trussels- og sårbarhedsanalyser
 • Erfaring med vedligeholdelse af risikovurderinger og konsekvensanalyser
 • Erfaring med ISO 27000-standarderne eller lyst til at sætte dig ind i dem
Gem job

Recruit IT ApS søger for Ringkjøbing Landbobank
Publiceret: 4. januar 2022

Arbejdssted

Location Ringkøbing