Da­ta­a­na­ly­ti­ker til Pen­sionDan­mark


I PensionDanmark ønsker vi at være det førende digitale pensionselskab i Danmark. Derfor er det afgørende, at vi kan frembringe viden om vores medlemssammensætning og medlemsadfærd. Vi søger nu en ny kollega til at styrke vores data- og analysefunktion, som består af højt kvalificerede medarbejdere. 

Stillingen

Du bliver en del af teamet Data og analyse, der har ansvaret for at opbygge og vedligeholde en multi-terabyte Data Delivery Platform med medlemsinformationer. Det er endvidere teamets opgave at lave analyser til og om forretningen og at stille konsistente data til rådighed for interne og eksterne brugere og systemer.

Som dataanalytiker kommer du til at arbejde med de nyeste Microsoft-teknologier (on-prem og på Azure) og dine primære arbejdsområder bliver inden for dataleverancer, udarbejdelse af analyser og løsning af ad-hoc opgaver samt opbygning af selvbetjeningsløsninger i Power BI.

Den ideelle kandidat har

  • en længere videregående uddannelse inden for økonomi, IT eller lignende
  • praktisk erfaring med Microsoft SQL Server platformen, herunder programmering i T-SQL, rapportering med Power BI og Excel samt Azure – herunder Data Factory og Devops/Git
  • god forretningsforståelse
  • gode samarbejdsevner såvel som evnen til at arbejde selvstændigt.

Gode udviklingsmuligheder og høje krav

Du tilbydes et job i et energisk team i en organisation i rivende udvikling. Der vil være gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Lønpakken vil være konkurrencedygtig og afspejle dine kvalifikationer.

PensionDanmark tror på, at de bedste resultater opnås ved gensidig tillid, samarbejde og en fælles indsats. Vi lægger vægt på, at den enkelte får stor indflydelse på løsning af egne opgaver. Omvendt stiller vi også høje krav til den enkeltes indsats. PensionDanmark er præget af en uformel omgangstone og en hurtig og effektiv beslutningsproces.

Yderligere oplysninger 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Data og analyse, Jacob Rønnow Jensen på telefon 3374 8059 eller e-mail jrj@pension.dk.

Du kan også læse mere om PensionDanmark på www.pensiondanmark.com.

Gem job

PensionDanmark
Publiceret: 20. december 2021

Arbejdssted

Location København