Softwa­rear­ki­tekt


Brænder du for at bygge værdiskabende softwareløsninger for nogle af Danmarks mest spændende virksomheder? Vil du være med til i høj grad at sætte det arkitektoniske præg på vores kunders digitale løsninger og Mjølners egne produkter? Alt det og mere til kan du få indfriet som arkitekt hos Mjølner Informatics.  

Du bliver en del af vores Backend & Architecture-afdeling, som i dag består af 30 passionerede kollegaer, der primært fokuserer på Java og .NET udvikling, arkitektur, sikkerhed og/eller DevOps. Du får en nærværende afdelingsleder som i høj grad motiverer og sikrer din faglige udvikling, og igennem vores faglige guilds får du ligeledes i høj grad mulighed for at præge din og dine kollegaers kompetenceudvikling.  

Din dagligdag hos Mjølner 

Som arkitekt hos Mjølner vil du indgå i et internt team på et projekt i huset eller udstationeres på et projekt hos én af vores mange spændende kunder. Projekterne har ofte en varighed på 3-12 måneder og udføres i små, agile teams af 3-10 kollegaer der dækker faglighederne projektledelse, UX, grafik, arkitekt, backend og frontend. Opgaverne spænder bredt med mange domæner, kunder, platforme og sprog, og du vil derigennem kunne udvikle din faglighed i mange forskellige retninger.  

Du vil komme til at arbejde med Domain Driven Design, hvor interaktionen mellem services og et stort fokus på den enkelte user case og domæneviden spiller en vigtig rolle i din måde at arbejde på. Du får ansvar for arkitekturen på de projekter du kommer på og indgår ligeledes i det praktiske analyse-, design- og udviklingsarbejde. Samarbejdet og dialogen med kunden er en vigtig del af jobbet som arkitekt hos Mjølner og du får derfor rig mulighed for at udfordre og være proaktiv på den del.    

Dine faglige og personlige kvalifikationer 

Vi ser gerne at du kommer fra en videregående uddannelse som datalog eller softwareingeniør og har en lyst til at udvikle dig selv og dit fag i tæt samarbejde med dine kollegaer. 

Du kommer med flere års erfaring fra en lignende rolle som arkitekt og med en stor nysgerrighed på teknologiernes forretningsskabende muligheder, ligesom du generelt er dygtig til formidling af viden. Du har erfaring med eller lyst til at arbejde med Domain Driven Design og Test Driven Development og er vant til at arbejde med CI/CD. Du interesserer dig måske for DORA metrics, høj deployment frequency, CQRS og/eller Vertical Slides Architecture og vil gerne have fingrene noget mere i det. Derudover kommer du med en høj faglighed inden for primært .NET og/eller Java og har en naturlig nysgerrighed på at lære nye teknologier og sprog.  

Du er videbegærlig, selvstændig og initiativrig og har et drive inden for alle faser i softwareudviklingsprocessen; fra analyse, krav og design over implementering til test og release. Endelig er du udadvendt og har en lyst til at indgå i det sociale miljø, som Mjølner i høj grad bærer præg af.  

Hvad kan Mjølner tilbyde dig?  

Som arbejdsplads tilbyder vi dygtige, kreative og frem for alt engagerede kollegaer. Vi har et højt niveau af vidensdeling på tværs af projekterne og en uformel omgangstone, der giver plads til diversitet og udvikling.  

Mjølner har mere end 30 år på bagen, og er dermed et modent softwareudviklingshus. Dette kommer til udtryk i et højt fagligt niveau inden for projektdiscipliner som projektledelse, kravstyring, softwarearkitektur og brugervenlighed, og vi arbejder konstant på at mestre disse endnu bedre.  

Vi er en fleksibel arbejdsplads, der rummer det hele menneske – vi har respekt for familie og fritid. Det betyder, at vi stoler på vores medarbejdere, der selv står til ansvar for deres arbejde.  

Vores sociale fællesskab er stærkt, både i hverdagen og til vores mange sociale arrangementer. Vi har fest-, fredagsbar-, sport-, film- og kulturudvalg, som finder på sjove arrangementer for os året rundt. Vi holder fx temafester, filmaftener i vores egen biograf, brætspilscafé, tager i teater og på travbanen og deltager i motions- og cykelløb. Er du til mere sport, har vi vores eget fitnessrum som mange kollegaer benytter sig af før, midt på eller efter arbejdsdagen.  

Læs mere om Mjølners kultur og hverdag i vores kulturprofil

Interesseret?  

Send din ansøgning med CV ved at klikke på "Søg jobbet her". Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder, Ellen Agerbo på ela@mjolner.dk.  

Vi holder samtaler løbende og ansætter når vi finder den rette profil.  

Vi glæder os til at høre fra dig!  

Stillingstype: Softwarearkitekt

Arbejdstid: Fuldtid

Arbejdssted: Finlandsgade 10, Aarhus N

Ellen Agerbo
Manager
ela@mjolner.dk
+45 4195 3638

Gem job

Mjølner Informatics A/S
Publiceret: 20. december 2021

Arbejdssted

Location Aarhus