SAP Lead Delivery Manager

Befinder du dig bedst i brændpunktet mellem kunde, udvikling og drift? Har du talent for at skabe gode resultater og sikre overblik, kvalitet og fremdrift i din leverance?  Vil du være med på holdet i en stor dansk virksomhed med stærke internationale relationer? Så er det måske dig, vi søger i KMD.

KMD er en attraktiv arbejdsplads med mere end 3.000 medarbejdere som vores vigtigste ressource. Sammen med vores kunder over hele landet er vi med til at digitalisere Danmark. Vores it-eksperter og forretningsspecialister er landets førende til at omsætte komplekse processer til enkle og effektive it-løsninger, der kan gøre livet lettere for dig, din nabo og alle andre danskere. Vi har udviklet og drifter i dag over 400 it-systemer, og vi har en ambition om at være den foretrukne leverandør for det offentlige og private marked - og det er den ambition, du kan være med til at føre ud i livet.

Om jobbet 

I KMD udvikler, vedligeholder og drifter vi en række af Danmarks største og mest avancerede SAP-systemer. Porteføljen vokser, og vi har således behov for flere kræfter til at stå i spidsen for vores leverancer. 

Konkret mangler vi på én af vores leverancer en Lead Delivery Manager til at stå i spidsen for Support & Operation. I denne rolle får du det samlede ansvar for support og drift af leverancen. Det er dit ansvar at sikre kunden en god supportoplevelse, stabil drift og generelt efterlevelse af kontraktens SLA. 

Du leder et team af Delivery Managers og fagfolk samlet omkring kunden. Du sikrer, at teamet performer og udvikles, men også at alle deltagere trives i teamet – og med de opgaver, der er. Mange teams er geografisk spredte, hvor en del af teamet sidder spredt på tværs af flere danske afdelinger, vores afdeling i Warszawa og vores Offshore Development Center i Bangalore, Indien. 

Du vil således stå i spidsen for den operationelle ledelse af denne del af leverancen. Her vil du bringe din viden om ledelse og planmæssig eksekvering i anvendelse og sikre at eventuelle kontraktuelle, ledelses- og planlægningsmæssige antagelser og usikkerheder afklares. 

Du sikrer kommunikationen med alle interessenter. Herunder vil du have en meget tæt dialog med kunden. En dialog, der både vedrører aktuel status på leverancen, strategiske overvejelser om systemet samt både kontraktuelle og kommercielle forhold vedrørende leverancen. 

Du indgår i leverancens ledelsesteam og refererer opgavemæssigt til leverancens Head of Delivery. Sammen sikrer I den samlede leverance og business case gennem tæt samarbejde mellem leverancens spor og et evigt fokus på både igangværende forbedringstiltag og potentialerne til at blive de næste.

I jobbet indgår følgende ansvarsområder: 

 • Daglig styring af drifts- og supportleverancer 
 • Ledelse af teamet, der er tilknyttet opgaven 
 • Dialog med kunden
 • Efterlevelse af SLA og rapportering herom
 • Identifikation af salgsmuligheder og dialog med forretning og kunde herom
 • Kontrakthåndtering
 • Udarbejdelse af ledelsesartefakter såsom leveranceplaner, business- og cost-cases, risikoanalyser, stakeholderplaner etc. 

Du bliver en del af en organisation med meget stærke SAP-faglige kompetencer og dyb domænespecifik viden samt med en række kolleger, der ligesom du selv i højere grad dyrker leveranceledelse som disciplin. 

Om dig 

Som person er du ambitiøs og får energi af at vide, at netop din indsats kan være forskellen mellem succes og fiasko. Du nyder at løse opgaver med mange ubekendte. Du kan lide at løbe noget i gang og forme et team, men først og fremmest motiveres du af at lykkes – hvad enten det gælder at vinde opgaven eller lykkes med implementeringen af den. Du har et højt energiniveau og solid gennemslagskraft. Med dit engagement præger du dine omgivelser – også på tværs af forretningen. Du forstår vigtigheden af at agere i et team og skabe fælles fodslag, såvel internt som eksternt.

Du er god til at sætte dig i kundens sted og har god forretningsforståelse. Dit kommercielle mindset gør, at du forfølger en positiv business case i alt, hvad du foretager dig. Du er struktureret og analytisk i din tilgang til opgaverne – og dit fokus er ofte på standardisering, automatisering samt effektivisering.

Vi ser gerne at:

 • Du har arbejdet med Application Management og/eller IT Outsourcing, og færdes hjemmevant i ITIL-processerne.
 • Du har mindst 5 års erfaring med ledelse af IT-vedligeholdelsesopgaver og drift.
 • Du har konkret erfaring med SAP-baserede leverancer.
 • Du har erfaring med anvendelse af forskellige modeller for leveranceledelse – herunder gerne SAFe.
 • Du formår at bygge bro mellem forretning og IT.

Du kendetegnes ved overblik og overskud til at organisere, lede og facilitere såvel dine egne leverancedeltagere som de eksterne interessenter.

Er du interesseret?

KMD er Danmarks største, sjoveste og mest seriøse legeplads for it-talenter. Vi er 1.000 it-specialister, der arbejder med Java, Microsoft, Mainframe, SAP, arkitektur, test og projektledelse. I KMD er vi ligeglade med, hvor du får dine gode ideer. Bare du deler dem med os. Er du klar til at logge på dit livs stærkeste netværk?

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Area Director Peder Greve på +4525665836.  

Vi afholder samtaler og ansætter løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job