Ku­ber­ne­tes/DevOps-udvikler til team i en af Danmarks største it-af­de­lin­ger


Er du en Kubernetes pioner? En mester i automatisering? Eller har du set lyset med container-teknologier? Så vil du sikker synes, at vores DevOps/Kubernetes-team er spændende.

Vi er i gang med en ny Kubernetes-platform, som du skal være med at videreudvikle. Vores koncept er at drive en Kubernetes-platform, som kan benyttes af såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Platformen er baseret på open source teknologier, og efterhånden som der kommer nye teknologier, skal du være med til at definere, hvordan vi skal implementere dem. Vi orkestrerer teknologierne via automatisering, infrastructure as code og configurations as code.

Vi ser gerne, at du har kendskab til cloud deployment og teknologier så som
- Kubernetes, Flux, Harbor, Drone, Ansible, Gittea, Prometheus, Grafana og lignende.

Kender du ikke alle teknologierne, skal du ikke holde dig tilbage. Det vigtigste er, at du har lysten og evnerne til at lære nye teknologier og holde dig opdateret i den løbende udvikling.

Du skal også være med til at lave løsninger, som skal benytte platformen. Hele teamet er med på udviklingsrejsen, dvs. at du er med til afklaringsmøder, hvor brugernes behov afdækkes, at du vil være med til at definere, hvordan løsningen skal udformes, og sammen med brugerne og teamet er du med til at udvikle løsningen, som skal benytte platformen.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside

Dialog, dygtighed og dristighed – 3 stærke værdier hos os

Du kommer ind i en DevOps "startup-kultur", hvor du har rig mulighed for at få indflydelse på både opgaver, processer, metoder og redskaber. Det stiller krav til netop dialog, dygtighed og dristighed – og en bred kompetenceprofil.

Vi er et voksende team, som har succes med at lave flere løsninger, der gør en stor forskel for borgere og sundhedsfagligt personale i Region Midtjylland. Du bliver en del af et cross functional-team. Det betyder, at du også kommer til at arbejde tæt sammen med kollegaer, som har stor erfaring med UX, design og projektkoordinering. Vi benytter agile metoder og tilretter løbende, så de passer til situationen.

Du bliver en del af et team med en afslappet og humoristisk omgangstone, hvor vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Samtidig får du et team med høj faglighed, som sikrer kvalitativ sparring og et rigtig godt samarbejde.

Dialog og åbenhed er derfor afgørende for at finde den rette løsning. Vi skal kunne tale, lytte og spørge hinanden. Vores samarbejde er baseret på tillid og værdier, der vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglig kompetence.

Ønsker du et fleksibelt arbejdsliv og løbende udvikling?

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en arbejdsuge på 37 timer, en fleksibel og hybrid arbejdsdag og betalt frokostpause. Det er vigtigt, at du har tid til et liv ved siden af arbejde, samtidig med at vi lægger stor vægt på, at du kan udvikle dig i dit job.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Poul Meyer på 29 11 06 23 eller poul.meyer@rm.dk. Send din ansøgning senest den 10. januar 2022 - vi holder samtaler løbende. Inden samtalen må du forvente at skulle udfylde en personprofil, og i forbindelse med en mulig samtale, er der en kodetest.

Gem job