Backend-udvikler til in­nova­tivt DevOps-team i stor it-afdeling


Vil du være med til at levere fremtidens løsninger til sundhedsvæsenet? Og har du et startup-mindset samt lyst til at være en del af en agil organisering, der har til opgave at have en central og aktiv del i den digitale transformation af sundhedsvæsenet? Så er det dig, vi leder efter.

Vi er en stærk del af udviklings- og innovationskraften på tværs af hele Region Midtjylland, og vi har brug for et nyt teammedlem, der har styr på sin kode. Vi har etableret en åben platform til agil udvikling, hvor vi udvikler og afprøver nye digitale løsninger i samarbejde med klinikere, patienter, leverandører og eksterne parter. Vores vision er, at DevOps er en integreret del af kulturen i vores agile udviklingsteams. Rejsen er allerede startet, og du skal være med til at præge den.

Vi tilbyder dig et job som backend-udvikler, hvor vi arbejder med de nyeste teknologier, og hvor du skal være med til at sikre, at vi følger med udviklingen. Teamet arbejder ud fra det princip, at vi kommer fra ide til løsning på måneder – ikke år.

Udvikling af platform, apps og services

Du kommer sammen med teamet til at videreudvikle vores egen Kubernetes platform samt applikationer og services hertil. Du får en bred vifte af opgaver, der vil udvikle og ændre sig i takt med, at platformen holdes opdateret med den teknologiske udvikling. Du motiveres af at være med i en opstartskultur, hvor nysgerrighed og evnen til at operere i en foranderlig verden er vigtig.

Du kommer primært til at arbejde med den tekniske videreudvikling af platformen, services og applikationer, hvor opgaverne bl.a. er:

  • Udvikle nye apps og microservices
  • Samarbejde med eksterne leverandører, der også leverer microservice-løsninger
  • I samarbejde med brugerne udvikle løsninger fra behovsafklaring til i idriftsættelse
  • Udvikle og automatisere deployments til vores miljøer
  • Udarbejde platformsstrategi og træffe de strategiske valg for videreudvikling af platformen
  • Optimere og videreudvikle driften, så klinikerne og patienterne oplever høj performance og robusthed
  • Implementere automatiseret test
  • Styre backend-arkitekturen og porteføljen af microservices

Vi har en række teknologier i spil. Det vigtige er ikke, om du allerede mestrer alle teknologierne, men at du har lysten og evnerne til at lære fremtidens teknologier.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside

Humoristisk omgangstone og et højt fagligt niveau

Du kommer ind i en DevOps "startup-kultur", hvor du har store muligheder for at få indflydelse på både opgaver, processer, metoder og redskaber. Dette stiller krav til netop regionens værdier - dialog, dygtighed og dristighed – og en bred kompetenceprofil.

Vores omgangstone er afslappet og humoristisk, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidigt med, at vi har et højt fagligt niveau. Vi bestræber os på at arbejde efter agile prin­cipper, og samarbejde og faglig sparring er en vigtig del af hverdagen.

Du kommer til at arbejde sammen med mange engagerede kolleger fra hele It-afdelingen, der brænder for at gøre en forskel i et komplekst systemlandskab med store datamængder og høje krav til performance.

Ønsker du et fleksibelt arbejdsliv og løbende udvikling?

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en arbejdsuge på 37 timer, en fleksibel og hybrid arbejdsdag og betalt frokostpause. Det er vigtigt, at du har tid til et liv ved siden af arbejde, samtidig med at vi lægger stor vægt på, at du kan udvikle dig i dit job. Vi arbejder derfor med løbende udviklingssamtaler og jævnlige 1:1-samtaler med din leder – så har du og din leder hele tiden fokus på din trivsel og udvikling.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Poul Meyer på 29 11 06 23 eller poul.meyer@rm.dk. Send din ansøgning senest den 10. januar 2022 -  vi holder samtaler løbende. Inden samtalen må du forvente at skulle udfylde en personprofil, og i forbindelse med samtalen er der en kodetest.

Gem job