Da­ta­a­na­ly­ti­ker til Ar­bejds­mar­ke­dets Er­hvervs­sik­ring


Vil du arbejde med tal og statistikker til gavn for danskerne? Har du styr på SAS Enterprise Guide, SAS Visual Analytics eller tilsvarende? Så er det dig, vi søger.

Kan du forbedre statistikker og analyser?

Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) er en del af ATP. I AES sikrer vi, at alle, der kommer til skade på arbejdet, får den erstatning, de har ret til efter loven. Hvert år behandler vi ca. 50.000 sager, og vi ved, at hver eneste afgørelse har stor betydning for det menneske, som er kommet til skade. Det forpligter.

I analyseområdet i AES har vores opgaveportefølje vokseværk, og derfor er vi på udkig efter en dataanalytiker. I jobbet kommer du, blandt meget andet, til at:

  • opsætte og administrere job flows i SAS og anden datarelateret drift og udvikling
  • udarbejde statistik til analyser af sagsbehandlingen fx til optimering af sagsbehandlingsprocesser
  • assistere ift. at levere databaserede svar på forespørgsler fra organisationen eller ved henvendelser fra fagforeninger, journalister m.fl.
  • udarbejde bestyrelsesmateriale, ledelsesinformation og driftsstatistikker
  • drifte og udvikle driftsværktøjer, herunder opfølgning på KPI’er.

Har du styr på SAS? Og sans for detaljer?

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse som fx cand.polit. eller cand.it. Det kan også være, at du har en anden relevant baggrund, hvor du har fået indblik i tal og analyser. Du er serviceminded, engageret og ansvarsbevidst, og derudover er du:

  • bruger af SAS Enterprise Guide, SAS Visual Analytics eller tilsvarende og gerne med erfaring inden for ETL-modellering, opsætning af job flows og anden relateret administration
  • erfaren med Microsoft Excel
  • interesseret i at blive klogere på de processer, der er i arbejdsskadesagsbehandlingen, og sikre at den viden afspejler sig i, hvordan vi arbejder med data og laver rapportering.

Som person har du et godt overblik over de problemstillinger, du møder i dit arbejde. Du trives i en udfordrende og omskiftelig hverdag. Du går metodisk til værks og skaber en struktur, der gør, at du kommer fint i mål med dine opgaver. Derudover er du i stand til at formidle vanskeligt stof på en måde, så flere får indsigt og opnår forståelse.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?

Du bliver en del af vores analyseteam; Fakta om AES. Os, der har styr på data og statistik. Vi laver bl.a. Business Intelligence samt analyser og driftsværktøjer, der understøtter en effektiv behandling af sagerne i AES. Vi giver og modtager feedback som led i at blive endnu dygtigere. Vi arbejder tæt sammen, hjælper hinanden på tværs af teamet og lykkes i fællesskab.  

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

AES er en del af ATP, der er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Du kan læse mere om AES og vores opgaver her.

=dig? Så send en ansøgning

Send os dit CV og en ansøgning senest søndag d. 16. januar. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Bettina Ballieu Lagoni på tlf. 2033 7629 / bbl@atp.dk eller analytiker Martin Ulfkjær Andersen på tlf. 2485 4153 / mua@atp.dk.

Gem job