Senior Microsoft 365 Architect


Vi leder efter en senior Microsoft 365 arkitekt med særlig fokus på Teams, SharePoint, Power Apps, Power Automate og RPA, til at indgå i vores team i København. Vi leder efter dig, som kender Microsoft 365 indgående og elsker at lære nye ting hele tiden.

Rollen som Senior Microsoft 365 Architect hos Precio Fishbone er en specialiseret rolle, med fokus på teknisk rådgivning og implementering for nogle af Danmarks største og mest interessante organisationer. Vi leverer løsninger baseret på Microsoft 365 indenfor intranet, dokumenthåndtering, kvalitetsledelse, procesautomatisering og vidensdeling.

Vi søger en ny skarp kollega, som kan tilføre tekniske-, sociale- og rådgivningskompetencer til vores projekter hos danske og internationale virksomheder. De løsninger vi leverer, forbedrer den digitale arbejdsplads hos vores kunder og giver dem en bedre hverdag med digitale værktøjer.

Den ideelle kandidat har erfaring med følgende områder fra tidligere:

  • Microsoft Teams og SharePoint Online
  • Direkte kundekontakt og salg
  • Projektledelse
  • Power Apps og Power Automate (MS Flow)
  • Erfaring med RPA og UiPath
  • Evt. erfaring med SPFx udvikling i SharePoint og JavaScript Frameworks som View og React.

Din primære rolle bliver at tage ansvar for den tekniske leverance og rådgive kunden om tekniske valg undervejs. Desuden kommer du til at implementere løsninger baseret på SharePoint, Teams, Power Apps, Power Automate og RPA. Gennem din erfaring og faglige dygtighed sikrer du, at kunden får en god oplevelse og altid bliver glad for vores leverance.

Hvis du har en leder og sælger gemt i maven, vil der være mulighed for at tage et yderligere ansvar for vores procesoptimeringsløsninger med Power Platform og RPA.

Du bliver en del af et team af 12 dygtige kollegaer i København i en flad og uformel struktur, med reference direkte til vores CEO Eigil Mølgaard. Der er fuld fleksibilitet i det daglige arbejde, da vi arbejder lige så meget online som fysisk sammen på kontoret. Desuden vil du få 250 dygtige kollegaer i resten af verden, som brænder for det de laver. 

Vores værdier er Indsigt, Faglighed og Passion:

  • Indsigt i vores kunders forretning
  • Faglig stolthed, fordybelse og udvikling
  • Passion og motivation for det vi laver

Passer det på dig og kan du se dig selv i rollen ovenfor, eller har du andet og mere at bidrage med til vores team? Så hører vi meget gerne fra dig:

Eigil Mølgaard
CEO, Danmark
+45 88 61 85 88
Eigil.molgaard@preciofishbone.dk

Ansøgning og CV sendes via ansøgningsknappen "Søg jobbet her" herunder.

Gem job

Precio Fishbone Danmark ApS
Publiceret: 22 December 2021

Arbejdssted

Location København