IT-Konsulent til IT-af­de­lin­gen


IT/Digitalisering og Forretningsudvikling i Skanderborg Kommune søger en kompetent og engageret IT-Konsulent til vores tekniske team, der hver dag leverer IT-services til over 6.000 interne brugere samt til vores undervisnings- og gæstebrugere.

Jobbet

Du bliver én af 8 medarbejdere i det tekniske team, hvor du indgår i driften på lige fod med de øvrige kollegaer i teamet. Teamet er ansvarligt for netværksdrift og -udvikling, serverdriften, infrastruktur og applikationsudrulningen på både den centraliserede administrative løsning og undervisningsløsning. Teamet driver og udvikler i høj grad selv kommunens platform, løsninger og infrastruktur og er desuden teknisk sparringspartner/problemløser for vores 1st level support-team.

Du vil primært komme til at arbejde med drift og udvikling af vores Cisco-infrastruktur, herunder både switche, routere, datacenter og sikkerhed. Vi er derudover i gang med en transition til Cisco DNA/SDA, som du vil blive en aktiv medspiller i.

Din profil

Vi søger en dygtig og kompetent person med alsidigt kendskab til IT-drift i et enterprise-miljø. Du har erfaring med drift af store netværksløsninger, og vi ser det som en fordel, at du har relevant IT-mæssig uddannelse og/eller Cisco-certificeringer. Du er engageret og trives med at løse komplekse problemstillinger selvstændigt og i samarbejde med andre. Du er typen, der elsker at fordybe dig i udfordringerne og altid sikrer, at tingene bliver 100% afsluttet.

Du er altid på udkig efter nye, mere effektive værktøjer og metoder og sætter en ære i at være fagligt opdateret inden for dit område. Tilsvarende giver vi dig muligheder for at udvikle dig fagligt, gerne gennem certificeringer.

Kvalifikationer

Du har erfaring med drift af Cisco-netværksløsninger, og vi ser gerne, at du har en relevant IT-mæssig uddannelse og/eller Cisco-certificeringer.

Vi forventer, at du har erfaring med flere af disse teknologier og løsninger

 • Cisco routing & switching
 • Cisco ISE
 • Cisco Secure Endpoint
 • Cisco Firepower NGFW, Cisco ASA
 • Cisco Umbrella
 • Cisco ACI
 • Cisco DNA-center
 • Cisco SDA

Hvis du ikke kender til alle disse teknologier, så forventer vi, at du har lyst og gåpåmod til at kunne sætte dig ind i dem.

Vi forstiller os, at du

 • tager ansvar og afslutter opgaverne
 • er god til at bevare fokus og overblik i komplekse opgaver
 • er god til at formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk
 • er engageret og fleksibel
 • kan arbejde selvstændigt og målrettet
 • er en teamplayer og har en god humoristisk sans.

Om os

Du bliver en del af IT / Digitalisering og Forretningsudvikling, der er en del af staben Økonomi / Innovation og IT i Skanderborg Kommune. Afdelingen varetager IT-support og -drift samt en lang række digitaliserings- og udviklingsopgaver på tværs af organisationen. Vi er en afdeling med engagerede medarbejdere, der samarbejder i et uformelt, humoristisk miljø med en ligefrem omgangstone. Vi respekterer og har tillid til hinanden og den enkeltes kompetencer.

Vi tilbyder en interessant og dynamisk hverdag i et godt arbejdsklima. Du kommer til at arbejde blandt 23 fagligt kompetente kolleger, og du er selv med til at præge dine ansvarsområder. Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling og samtidig mulighed for balance mellem arbejdsliv og fritid.

Yderligere oplysninger

Stillingen er på 37 timer om ugen og med tiltrædelse snarest muligt. Ansættelse og forhandling af løn sker i henhold til gældende overenskomst.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Digitaliserings- og IT-chef Anders Kollin på 87 94 70 99.

Frist

Vi skal have din ansøgning senest 16. januar 2022. Ansøgningen skal sendes via stillingsopslaget på kommunens hjemmeside.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler 24. januar 2022.

Gem job

Skanderborg Kommune
Publiceret: 21. december 2021

Arbejdssted

Location Skanderborg