Senior sys­temkon­su­lent


Har du lyst til at arbejde med spændende, tekniske opgaver i tæt samspil med kompetente kollegaer? Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed der bakker op om dine faglige ambitioner? Så har vi jobbet til dig!

Eksperter i IT-outsourcing og kundetilpassede løsninger

Som senior systemkonsulent fungerer du som teknisk rådgiver for dine kunder. Mere konkret bliver du ansvarlig for en række kunders samlede IT-leverance, hvor du yder konsulentassistance i forbindelse med hybride cloud-løsninger, infrastruktur, M365, netværk og sikkerhed. Derudover kommer du til at beskæftige dig med:

  • Fejlfinding og løsning af specifikke og komplekse projekter
  • Dokumentation og overdragelse til drifts- og supportteamet
  • Vedligeholdelse af din egen viden med proaktiv sparring

Da du inddrages tidligt i designfasen af dine projekter, får du selvsagt stor indflydelse på de tekniske løsninger, du senere skal implementere. Derudover prioriterer vi en høj grad af fleksibilitet og medbestemmelse i dagligdagen.

”Du bliver virkelig udfordret, men du får et meget stærkt fagligt fællesskab, der altid er klar til at hjælpe. Og så er der meget fokus på medarbejdertrivsel. Det er virkelig et godt sted at arbejde.” - Systemkonsulent Kasper Blichfeldt.

Vi kan tilbyde:

At du bliver en del af en dynamisk og handlekraftig organisation i fremgang, hvor du får ansvar og har medbestemmelse. Hos os er der kort vej til beslutningerne, og du får et tæt samarbejde med vores øvrige IT-systemkonsulenter samt vores drift og support. Hver tirsdag prioriterer vi at holde teknikmøde, hvor nye teknologier og projekter drøftes i fællesskab.

Vi bor i nye lokaler i et inspirerende miljø i Lystrup, hvor der er gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, god stemning og kompetente kolleger samt fast løn, pension, frokostordning og fitnessabonnement. I efteråret 2021 startede vi RIT Akademiet, hvor vi investerer i, at alle vores ansatte får mulighed for styrke deres kompetencer og tilføje nye til deres CV. Sammen med din teammanager bliver der også lavet en personlig uddannelsesplan til dig, med fokus på opkvalificering og kompetenceunderstøttelse.

”Jeg har aldrig oplevet et bedre socialt fællesskab – selv under corona lockdown, hvor jeg startede i RIT. Man kan virkelig føle, at der er nogen, der tænker over, at vi skal have det godt. Det er en kæmpe forskel fra andre steder, jeg har arbejdet som IT-konsulent.” - IT-konsulent Michael Bærendsen.

Er det lige dig vi søger? Så skynd dig at sende din ansøgning via knappen herunder. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Mads Møller Pedersen på tlf.: 40 88 22 30.

RIT A/S frigør kundernes tid indenfor IT ved at sørge for at IT virker hurtigt, sikkert og stabilt. Vores ekspertise er fokuseret indenfor cloud-løsninger, IT-drift, hosting og IT-support. Vi er ejet af Røsfeld Holding og direktøren. RIT A/S er beliggende i attraktive faciliteter i Officelab i Lystrup, beskæftiger 30 medarbejdere og er i fortsat vækst. Virksomheden har eksisteret siden 1988. Læs mere om os på: www.rit.dk.

Gem job

RIT A/S
Publiceret: 6 January 2022

Arbejdssted

Location Lystrup