Key account executive til IT-virk­som­hed i vækst


Søg nu – og kom i betragtning til Danmarks mest interessante salgsjob indenfor IT-branchen!

Vi er i rivende udvikling, og søger derfor en stærk profil, der kan være med til at understøtte og styrke vores fortsatte vækstrejse med målrettet rådgivning og salg til både nye og eksisterende kunder.

”Hos RIT gennemsyrer ærlighed og godt samarbejde alt hvad vi laver. Det er både os kollegaer i mellem og ud mod vores kunder – vi sælger simpelthen ikke noget, vi ikke selv kan stå inde for.” - Chefkonsulent, Søren Bundgaard.

Om jobbet:

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores salgsteam og direktør, og så har vi et kompetent team af systemkonsulenter der er klar til at føre projekterne helt i mål for vores fælles kunder. Du vil primært skulle beskæftige dig med:

  • Opsøgende salg, med støtte fra et eksternt telemarketingbureau
  • Rådgivning af kunder og potentielle kunder
  • Udarbejdelse af løsningsforslag og tilbud til kundemålgruppen
  • Ordrehåndtering og leverancekoordinering i samarbejde med vores systemkonsulenter
  • Vedligehold og udbygning af eksisterende kunderelationer
  • Optimering af processer og forretningsgange i salgsfunktionen

Til gengæld kan vi tilbyde dig en spændende stilling i en IT-virksomhed i rivende vækst, hvor du bliver en del af en dynamisk og handlekraftig organisation. Du vil opleve en virksomhed med høj trivsel og kompetente kollegaer, som støtter dig i salgsarbejdet.

Jobbet indebærer gode personlige og faglige udviklingsmuligheder, og du kan forvente en attraktiv lønpakke der bl.a. består af fast løn, bonus, feriefridage, pensionsordning og sundhedssikring. Hos RIT vil du desuden også møde en aktiv personaleforening, en god frokostordning, teambuilding ture årligt, fitness abonnement og ikke mindst kolleger der har det godt sammen både på og udenfor arbejde.

”Du bliver virkelig udfordret, men du får et meget stærkt fagligt fællesskab, der altid er klar til at hjælpe. Og så er der meget fokus på medarbejdertrivsel. Det er virkelig et godt sted at arbejde.” - Systemkonsulent, Kasper Blichfeldt.  

I efteråret 2021 startede vi RIT Akademiet, hvor vi investerer i, at alle vores ansatte får mulighed for styrke deres kompetencer og tilføje nye til deres CV, og sammen med din teammanager bliver der også lavet en personlig uddannelsesplan, med fokus på opkvalificering og kompetenceunderstøttelse.

Er det lige dig vi søger? Så skynd dig at sende din ansøgning via knappen herunder. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Mads Møller Pedersen på tlf.: 40 88 22 30.

Vi glæder os til at høre fra dig.

RIT A/S frigør kundernes tid indenfor IT ved at sørge for at IT virker hurtigt, sikkert og stabilt. Vores ekspertise er fokuseret indenfor cloud-løsninger, IT-drift, hosting og IT-support. Vi er ejet af Røsfeld Holding og direktøren. RIT A/S er beliggende i attraktive faciliteter i Officelab i Lystrup, beskæftiger 30 medarbejdere og er i fortsat vækst. Virksomheden har eksisteret siden 1988. Læs mere om os på: www.rit.dk.

Gem job

RIT A/S
Publiceret: 24. januar 2022

Arbejdssted

Location Lystrup