Erfaren da­t­a­spe­ci­a­list til Patent- og Va­re­mær­ke­sty­rel­sen


Brænder du for at gøre en forskel, og vil du gerne bidrage til Patent- og Varemærkestyrelsens digitale transformation, så har du muligheden for at gentænke og nyudvikle vores BI-område.   

Du kommer til at arbejde i en afdeling med dedikerede medarbejdere, som er i fuld gang med den digitale transformation, hvor du vil få ansvaret for at opbygge, udvikle og vedligeholde vores nye datawarehouse og BI-område i samarbejde med forretningen og vores databasespecialister.

Stillingen giver en unik mulighed for at nytænke data i vores styrelses nye systemlandskab, og dine arbejdsopgaver vil omfatte:      

  • Definere en nyt datawarehouse arkitektur
  • Bidrage til ny strategi for området i samarbejde med forretningen og ledelsen
  • Tæt samarbejde med vores BI-medarbejdere i forretningen
  • Tæt samarbejde med drift- og udviklingssektionerne

Om dig

Vi forventer, at du har relevant erfaring som dataspecialist eller erfaring fra en tilsvarende rolle.

Derudover har du:

  • Gerne en relevant videregående uddannelse som f.eks. datalog, cand.it., ingeniør eller lignende    
  • Erfaring med datamodellering
  • Erfaring med Power BI
  • Gode analytiske kompetencer
  • Gode kommunikationsevner
  • Viden om brug af ETL

Du har erfaring med at opbygge et dataområde, har en solid viden om dataanalyse og brænder for data. Du skal samtidig være god til at kommunikere med både teknikere, forretning og ledere.

Vigtigst af alt er, at du er nysgerrig, pragmatisk og serviceminded. Du holder dig fagligt ajour og evner at formidle din viden. Som person er du struktureret, koordinerende og trives med både at arbejde selvstændigt og som del af et team.

Du har et forretningsorienteret mindset samt taler og skriver dansk og engelsk. Du skal sikkerhedsgodkendes. 

Om os

Du bliver en del af vores digitaliseringsafdeling på 26 medarbejdere fordelt på en udviklings- og arkitektursektion og en driftssektion. Denne stilling er placeret med direkte reference til vores digitaliseringschef. Vi har højt til loftet, en uformel omgangstone og en flad beslutningsstruktur. Arbejdspladsen ligger i Taastrup eller Ikast tæt på offentlig transport og motorvej, og der er gratis parkering. Vi har en god kantineordning, motionsrum og en velfungerende og aktiv personaleforening.

Stillingen er på fuldtid med betalt frokostpause og fleksibel arbejdstid.  

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, som aftales med udgangspunkt i dine kvalifikationer og relevant overenskomst med Finansministeriet. Du får samtidig en god pensionsordning. 

Information og ansøgning

Send din ansøgning og CV via ansøgningsknappen "Søg jobbet her" nederst på siden senest den  24. januar 2022.

Vi forventer ansættelse pr. 1. marts 2022 eller hurtigst muligt derefter. Samtalerne vil blive holdt løbende. Der vil blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte digitaliseringschef Mette Kurland på telefon 40 25 29 96.

Gem job