IT-Uni­ver­si­te­tet søger Teamlead til vores DevOps team (genopslag)


Er du en passioneret leder, og har du interessen for at sætte en strategisk og operationel retning for et team? Har du erfaring med drift og udvikling af IT-infrastruktur og systemløsninger? Evner du at lede og motivere tekniske medarbejdere, som arbejder med både drift, systemudvikling, it-sikkerhed og business intelligence? Formår du at omsætte forretningens behov til tekniske løsninger? Vil du arbejde i en spændende og udviklende organisation? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er dette stillingen for dig.

Jobbet

Vi søger en Teamlead til vores DevOps team, som en del af IT-afdelingen på IT-Universitetet. De primære opgaver er daglig ledelse af teamet, som består af ti fuldtidsansatte, to elever og en studentermedhjælper. Du vil desuden blive ansvarlig for den daglige drift af IT-Universitetets serverfarm, infrastruktur og applikationssupport.

Du vil være med til at sætte en strategisk og pragmatisk retning, samt prioritere og fordele drift- og udviklingsopgaver i teamet. Du vil i det daglige skulle balancere mellem driftsopgaver og videreudvikling af vores infrastruktur og applikationsportefølje. Du refererer direkte til IT-chefen, og du kommer til at samarbejde tæt med resten af IT-ledelsen og andre ledere i organisationen. Du kommer til at indgå i en afdeling baseret på samarbejde, humor, vilje til at skabe resultater samt et højt fagligt niveau.

Dine kvalifikationer

Du har en relevant uddannelse og nogle års erfaring fra en lignende stilling, og du har en bred velfunderet teknisk erfaring. Du brænder for mennesker, teknologi og digitalisering samt de resultater man kan skabe sammen. Du ved at operationel stabilitet er grundlaget for al øvrigt virke i IT-afdelingen, og du har konstant et øje på at optimere og automatisere arbejdsprocesser.

Vi forventer at du har solid faglig indsigt i og forståelse for følgende metoder/teknologier/områder:

 • Agile udviklingsmetoder, såsom SCRUM, kanban og lign.
 • Drift og udvikling af IT-infrastuktur: servere, netværk, WiFi, storage, backup, cloud løsninger m.m.
 • Automatisering og performance tuning
 • IT-sikkerhed, Identity Management, BI og GDPR
 • Det vil i øvrigt være en fordel hvis du har erfaring fra universitetsverdenen.

Vi forventer at du besidder følgende personlige egenskaber:

 • Du er motiverende og struktureret
 • Du er modig og villig til at tage ansvar
 • Du har masser af energi og vilje til at gøre en forskel
 • Du kan tænke strategisk og omsætte dette til operationel handling
 • Du har lederegenskaber, og kan motivere dine medarbejdere
 • Du er en planlægger, der kan prioritere og levere løsninger.

IT-Universitetet tilbyder

ITU tilbyder et spændende og udfordrende job i et internationalt miljø med dygtige medarbejdere og gode kollegaer. Vi har en åben og uformel omgangstone og en afvekslende hverdag.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Vi har flekstid, hvilket giver gode muligheder for at få samspillet mellem arbejde og fritid til at fungere optimalt.

Ansættelse og aflønning

Aflønning og øvrige ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.

Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat den 1. februar 2022 eller hurtigst herefter.

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte teamlead Rasmus Mauria tlf. 7218 5117 eller e-mail mauria@itu.dk, hvis du ønsker yderligere information om stillingen.

Ansøgningsprocedure

Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg jobbet her" nederst i stillingsannoncen.

Ansøgningsfristen er den 16. januar 2022 kl. 12:00.

IT-Universitetet benytter test i forbindelse med vores rekrutteringsforløb.

IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Gem job

IT-Universitetet i København
Publiceret: 22. december 2021

Arbejdssted

Location København