Pro­jekt­le­der til in­ter­na­tio­na­le kun­de­pro­jek­ter


Vil du være en del af Lyngsoe Systems og være med til at implementere komplekse, forretningskritiske systemer, der optimerer vores kunders forretning i hele verden?

Vil du være en del af vores engagerede og erfarne team af ingeniører og være med til at skabe og finde løsninger, der kan bekæmpe kopivarer, forbedre fødevaresikkerheden i hele forsyningskæden, forbedre arbejdsforhold for ansatte på biblioteker, skabe real-time synlighed i post- sortering, forbedre patientpleje på hospitaler, samt forbedre kvaliteten af bagagehåndtering i lufthavne og hos flyselskaber.

Lyngsoe Systems er i øjeblikket på en spændende rejse som indeholder både vækst og udvikling, og derfor er vi på udkig efter en erfaren kundeorienteret projektleder til vores Logistics forretningsenhed.

Jobbeskrivelse

Som projektleder hos Lyngsoe Systems har du kontakten til kunden, leverandører og du er ansvarlig for den overordnede planlægning og styring af projekterne i henhold til aftalen med kunden.

Du får ansvaret for at sætte rammer og retning for projekterne og gennemføre dem med kompetent teknisk og faglig back up fra de øvrige kollegaer i Lyngsoe Systems. Foruden projektledelse og godt købmandskab arbejder du frem mod at opnå de bedst mulige resultater gennem coaching og motivering af projektteamet.

Dine kollegaer består af projektledere, system arkitekter, softwareudviklere, teknikere, supportere og fagkonsulenter, der alle er på et højt fagligt niveau på hver deres område. Din indsats

skal sikre, at projektet får en topprofessionel håndtering, som skaber værdi for Lyngsoe og for vores kunder.

Jobprofil

  • Du har erfaring med international projektledelse og ledelse af automationsprojekter
  • Du har forretningsforståelse og kan bygge bro mellem teknologi og forretning
  • Du er proaktiv og arbejder struktureret og målrettet med fokus på deadlines
  • Du skaber relationer og kommunikerer klart og tydeligt med interessenter på alle niveauer
  • Du har stærke samarbejdsevner og forstår at motivere et projektteam
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale på forretningsniveau

Kvalifikationer

Som person er du målrettet og befinder dig godt i et kundeprojektorienteret miljø med stramme deadlines. Du har et stærkt drive, evner at have flere bolde i luften og stadig bevare overblikket – også når det går stærkt. Ambitionsniveauet er højt og du arbejder hele tiden målrettet på at levere den bedst mulige kvalitet.

Du vil hovedsageligt arbejde på vores hovedkontor i Aars, og må forvente rejseaktivitet i mindre omfang i forbindelse med kunde- og projektmøder i ind- og udland.

Du tilbydes

Lyngsoe Systems er en koncern med 210 ansatte og med selskaber i hhv. Danmark (HQ), USA, Canada, England, Finland og Tyskland. Vi tilbyder et spændende job med store muligheder for faglig og personlig udvikling. Et inspirerende miljø hos en af verdens førende softwareudviklere og systemintegratorer af logistikløsninger til en bred vifte af komplekse logistik miljøer.

Lyngsoe Systems værdier: Initiativ, ansvar og den rette balance mellem kreativitet og kvalitet i alle løsninger. Du vil blive en del af et meget professionelt miljø med et stærkt teknisk og kommercielt engagement. Du vil få en unik mulighed og stor indflydelse på hverdagen.

Vi tilbyder dig en attraktiv lønpakke der matcher dine kvalifikationer samt tilbud om en sundhedsforsikring.

Send din ansøgning

Ønsker du at vide mere om stillingen eller Lyngsoe Systems kan HR partner Anna Larsen kontaktes på 22 32 72 32 eller Development Director Jesper Egeberg på 23 45 58 56. Alle henvendelser håndteres naturligvis fortroligt.

If you have any questions, please contact

Anna Larsen
xan@lyngsoesystems.com
Tlf.: +45 2232 7232

Gem job

Lyngsoe Systems A/S
Publiceret: 5. januar 2022

Arbejdssted

Location Aars