Ser­vi­ce­o­ri­en­te­ret Site Re­li­a­bi­li­ty Engineer


Vi søger en erfaren, imødekommende og ambitiøs Site Reliability Engineer (SRE), der ikke er bange for at sætte retningen og gå forrest, når der skal realiseres løsninger til glæde for de 78.000 virksomheder, der bruger Lessor Groups løsninger. 

Markedsledende virksomhed i vækst 

Med en af markedets mest populære it-løsninger til løn- og HR, kombineret med en ekspansiv vækststrategi, er der travlt i Lessor. Vi arbejder løbende på at indtræde på flere markeder, forbedre vores løsninger og have de rette ressourcer. Med høj vækst og endnu større ambitioner, skal vi sikre en stabil, skalérbar og sikker infrastruktur til vores kunder. Her kommer du til at spille en vigtig rolle, i tæt samarbejde med resten af vores IT-operations team på 8 personer. 

Som SRE bliver du blandt andet ansvarlig for availability, performance, monitoring, og capacity planning for vores systemer. Vi arbejder blandt andet med Tomcat, HAProxy, MySQL, Postgres, DB2, Kubernetes og Helm. Du kommer til at hjælpe med at implementere, overvåge, skalere og vedligeholde teknologistakken (’Technology stack’), både internt for vores brugere og eksternt.

Morten Eriksen, Head of IT-operations uddyber: ”Alle produktteams hos Lessor arbejder agilt, og der stilles derfor høje krav til IT-Operations, når det gælder tilgængelige og skalérbare services.” 

Dine ansvarsområder

Et af dine vigtige ansvarsområder vil være at designe, dokumentere, bygge og vedligeholde og automatisere infrastruktur, services og processer, som driver virksomhedens interne værktøjer og kundevendte løsninger.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Arbejde tæt sammen med vores produktteams og hermed forbedre produkternes pålidelighed, kvalitet og time-to-market
 • Yde operationel support produktteams
 • Opretholde sikkerheds- og compliance krav, såsom GDPR og ISAE3402
 • Fejlsøgning og fejlrettelse i tæt samarbejde med produktteams
 • Drift og orkestrering i tæt samarbejde med shared service- og produktteams.

Det forventes også, at du reagerer på hændelser, herunder fejlretning, oprettelse eller implementering af rettelser og udfører efterfølgende analyse af problemet. Derudover forventer vi, at du arbejder mod automatisering af manuelle og rutineprægede processer, da det er en vigtig del af SRE-rollen.

Som person, ønsker vi, at du forstår dit publikum og kan tilpasse din kommunikation, vejledning og dokumentation til alle niveauer. Du kan desuden undervise og vejlede andre, både inden og uden for driften, til at følge retningslinjer og procedurer, for at mindske antallet af fejl.

Du har desuden:

 • en bachelorgrad i datalogi eller anden teknisk, videnskabelig disciplin eller felterfaring
 • kendskab til Linux og Unix Shell
 • programmeringserfaring med Bash (beyond simple scripts). PowerShell er en fordel.
 • erfaring med Nginx, HAProxy, Docker, Kubernetes, Gitlab eller lignende teknologier
 • en proaktiv tilgang til at opdage problemer
 • erfaring med GitOps, konfiguration-as-code, infrastruktur-as-code og immutable infrastructure og deployments.
 • evne til at programmere (struktureret og objektorienteret) med et eller flere sprog på højt niveau, såsom Python, Go og Ruby
 • erfaring med lagringsteknologier,
 • erfaring med CI/CD pipelineteknologier som ArgoCD, Gitlab CI og Jenkins
 • erfaring med Nutanix HCI og Nutanix software suite, såsom Karbon, Flow, Objects og Files

Lessor tilbyder dig 

I Lessor har vi en virksomhedskultur, der er kendetegnet ved, at vi værdsætter hinanden. Du kan være sikker på at blive taget godt imod, og at vi har en onboarding plan klar til dig. Vi er stolte af en flad struktur, hvor døren til ledelsen altid står åben. 

Anders Winther-Dahl, Systemarkitekt fortæller: ”Som en af de nyeste tilkommende i Lessor, kan jeg kun sige at det har været en positiv oplevelse. Jeg blev mødt af et godt introforløb og søde, imødekommende og fagligt stærke kollegaer. Opgaverne er mange og spændende. Der er virkelig en ambition om, at Lessor skal blive ved med at udvikle sig, hvor der bakkes op at vi teknologisk også skal følge med.” 

Du får en spændende stilling i et softwarehus i vækst med attraktiv løn- og pensionspakke. Det er en fuldtidsstilling med arbejdssted i vores dejlige lokaler i Allerød, med mulighed for også at arbejde hjemmefra. 

Du får mulighed for at gøre brug af vores lækre fitnessrum såvel som en god kantineordning og en aktiv personaleforening. Vi indkalder løbende til samtaler, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt. 

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Eriksen på me@danlon.dk eller på tlf. +45 2557 8039. 


Gem job

Lessor Group
Publiceret: 23. december 2021

Arbejdssted

Location Allerød